anonim
dusunun ki size sizi yillardir sevdigini itiraf eden bi cocuk var.siz de bunu soylediginde etkilendiginiz icin onu tanimaya karar veriyorsunuz ama ortada verilmis bir soz filan asla yok.sonra tanidikca birbirinizden ne kadar zit oldugunuzu fark edip ona da devaminin gelmeyecegini anlatiyorsunuz.sonra bu cok kibar arkadas bi anda ya benle ya da hic olaylarina baglayip aylardir ne derseniz diyin basta umut verdiginizi iddia ederek her gordugu yerde tehditvari soylemlerle mesajlarla sizi sindirmeye calisiyor.he tabi hala cok sevdigini iddia ederek.her neyse demem o ki arkadaslar mutlaka benim de hatalarim vardir ama boyle bir durumun icinden nasil cikabilirim sizce?

Yorumlar

anonim
bulunduğun fakültenin fakülte reisine ulaş durumu anlat kanıtlarınla o halleder ;)
karakutuu
hiç uğraşma görmezden gel ya da sıkı bir çocuk bul biraz onla takıl aslında ona d gerek yok issiracak köpek havlamaz bişey yapacak olsa yapardı korkma kalabalık bir yerde yine aynini yaparsa bas tokatı avazin çıktığı kadar bağır sen kimin lan de başıma bela misin sen de beni tehdit mı ediyon de öldürürüm seni de anlasın yani seni sindiremeyecegini cirkef ol biraz pisirik olma neyse işte ne desem boş sana zaten yapamazsin
iyikalplipsikopat
cocuk sana tutkulu ve bu gecici max 3 4 ay cocukla ciksaniz cocuk seni cok gecmeden aldatir
swanky
fazla şiddete yönelik tavsiyeler gelmiş. tehditlerini eyleme dönüştüreceğini sanmıyorum. sonuçta yıllar diyosun yıllarda peşinde koşacak kadar umut beslemiş, inanmış. sonunda da hayal kırıklığına uğramış. böyle bir durumda sinirleri yıpranır illaki. bu şekilde dışavurabilir. muhtemelen zamanla alışacaktır ve durum geçecektir. irtibatını koparıp uzak dur ve zamana bırak. %90 ihtimalle tehditlerini eyleme dökmeyecektir. tabi bu benim tahminim, onu sen daha iyi tanıyosun.