anonim
size sadece benle ilgili olan sadece bir kişinin bildiği bir şey yazıyım mi. İstanbuldaydım annemle teyzemlere gelmiştik bende 3 yada 4. sınıfın yazındayım kuzenimin odasında uyuyorum sonra saat 5,6 gibi uyandım arkamda biri bana taciz etmeye çalıyor ve o kişide kuzenimdi bende korkudan bir şey söyleyemiyorum ama şuan o anları ayrıntısına kadar hatırlıyorum. bana bir şey yapamayı başaramayınca yataktan kalkıp gitti sonra ise eve gidene kadar yine geldi ama ben korkudan bir şey diyemedim o benim uyanık olduğumu bilmiyordu hiç bir zaman. diğer yaz bize geldiklerinde yine böyle bir şey olur diye korkuyla annemlerin odasında yattım ama gece annem beni başka bir odaya koydu ve yine o olayı yaşadım. şuda vardı o gün yattığımda çok mutlu olmuştum bana dokunamayacak diye ama yine olmuştu daha çok yaşadım ama korkudan bir şey diyemedim ve şu var annemler "b. çok iyi çocuk" dediklerinde aklıma direk o olay geliyor gerçeği bilseler naparlardı acaba benden de 5 yaş büyük ona abi demek bile istemiyorum her aklıma geldiğinde keşke diyorum keşke deseydim ama korkudan diyemedim. ve hiç bir erkekle el ele tutuşmamış biriyim bazen diyorum ya bana o iğrenç şeyi yapmaya çalıştığında zarar gördüysem ? cidden korkuyorum ve emin olun tecavüz kadar korkunç bir şey yok hele o sıra 9 yada 10 yaşındaysanız.

Yorumlar

querteros
@iyikalplipskopat senin mantıga göre herkes bakımlı olsun herkes fit olsun ve kimse kıvranmasın herkes lipidosunu yaşasın dursun ben bunu anlıyorum. yaşda ayırt etmiyosun anladıgım kadarıyla ... öncelikle şunu belirteyim insanların deger yargıları var dostum din , dinden de öte ahlak gibi. erkekde kadında vücudunda ki hormonları dizginlemeyi bilmeli ama sana göre bırakalım dizginleri . bu kafa oldukça korkutucu. zorla olmasın ama güzellikle olsun güzellikle olmayınca artıyor gibi bir anlamda doguyor. yani neresinden tutarsan tut elde kalıyor ve sokakdaki hiçbir kadın senin uzvunun keyfi için yaşamıyor unutma bunu. sen tüm bu yaşanılanları bastırılmış duygulara baglamak yerine adalet sistemimizin buna izin veren ve özellikle bir kesimi hedef alan bu igrencliklerle verilmek istenen mesajı algıla bırak cinselligi falan. bu yazılanlara yakısıklı olsa belki kızda begenirdi ve zevk olurdu diyecek kadar vasat düşünüyorsun. senin mantıgın dogru işlemiyor. benim fikrim bu.

@chen biber gazı kullanmanın suç oldgunu duydum ama net bilmiyordum. tavsiye olarak alır mısın bilmiyorum ama yakın dövüş eğitimi almalısın. veya suç muç dinlemeden çakı taşıyacaksın.