anonim
İtiraf ediyorum onu çok özledim ve hiç olmadığım kadar çok ihtiyacım var.ama gururum yüzünden yazamıyorum,çok kırgınım ve kızgınım.affedemeyeceğim kadar ağır yanlışları oldu.gerek davranış olarak gerek mesaj olarak.ama yine de özledim.keşke herşey daha farklı olsaydı, keşke zamanında yakanı bırakmasaydım da sen o yanlışları araya sokmasaydın.bi ara burada takıldığını biliyorum belki göreceksin bu mesajı.benden şüphelenip yazsan bile,ben değilim diycem boşuna yazma yani.ki sen de yazmazsın zaten o kadar olayın üstüne,benim gibi yüzsüz müsün.hem yüzsüzüm hem de sorunluyum.her şeyi mahvettim.keşke en başa dönebilsek,ilk tanıştığımız ana.ama ben o zaman da mallık yapıp yine herşeyi mahvetmiştim🙈madem yaşananları sıfırlayamıyorum beynimi mi sıfırlasam napsam.böyle hani eskiden dizilerde,filmlerde oluyordu ya. oyuncunun başına tavayla vuruyorlardı ya da bir yere çarpıyordu kafayı.hooopp hafıza kaybı.sanırım o tarz birşeye ihtiyacım var.neyse çok uzatmadan zıbarayım ben belki rüyamda iç açıcı şeyler görürüm.

Yorumlar

anonim
arkadaşlar benle alakası yok, boşuna 'kanka senle alakası olabilir mi, baksana' diye yazmayın. ayrıca yazıdaki kahraman birilerine yanlış yapmış. bana bunu yakıştırana da kırıldım.
İçerik sahibi manyak; sen de menşın at, ne sis atıp ortalığı gangliyorsun? valla sınav stresinden 3 aydır regli olamayan kadının stresi var üzerimde patlatmayın beni!
anonim
kararsız bir insan daha. şimdi sallama yemem. sana atacağı bir mesaj seni yerinden hoplatır.deli gibi mesaj atmak istiyorsun ama korktuğun için adına yüzsüzlük diyorsun. affetmek kolay albayım, sen bu yarım yamalak düşüncenle değil, aklını kalbini koy ortaya gör bakalım ne güzel şeyler oluyor. yok mesaj atsa ben değilim diyeceğim yok affedemem. gerçekten siz insanlar anlaşılmıyorsunuz. o zaman buraya niye yazdın. eeee görmesini istiyorsunda ondan. sana mesaj atsın da ondan. en başa sarıp ne yapacaksın ona şimdi git, sarıl ve şunu söyle pişmanım de. seni seviyorum deyiver bitsin. çünkü dokuz ay küs kaldığım kadın bunları yaptığı için şuan için evliyiz💑hala bazen aklıma gelir keşke ben yapsaydım lan derim. o şekil bir cesaret. ve onun bu hareketi benden hiç vazgeçmeyeceğini gösterdiği için daha çok seviyorum. tek eksiğimiz çocuğumuz artık😃👪
anonim
eğer onun yaptığı yanlışları sen yapmış olsaydın şuan eşinle evli olmazdınız diye düşünüyorum.evet benim de hatalarım oldu ama onunkiler çok ağır.kabul edemeyeceğim şeyleri bildiği halde.eğer o da beni sevmiş olsaydı,değer verseydi yapmazdı.mesajı paylaşmamın sebebi de içimde tutamamış olmam,rahatladım bir nevi.bu arada sizi de tebrik ederim.hayırlısıyla çocuğunuzu da kucağınıza alırsınız İnşallah, allah bozmasın 🙏😊
anonim
sen böyle düşünüyorsan, ben bir şey diyemem. her ne pahasına olursa kaybetme derim. yaşam senin tabi. denemeyi düşünmek bile bazen yetiyor.