anomine
burdan herkese sesleniyorum!!!
lütfen şu veya bu partiden olsun önce karşınızdakine saygı duyun. sizden olmayanı hemen ötekileştirmeyin. tipik özelliğimiz 3. cümleye varmadan hemen küfürler,hakaretler başlıyor. hangi partiden olursanız olun türk kimliği altında birleşin. başka türkiye yok! allah aşkına hangi insan yerdeki ekmeği üç kere öpüp başına koyar. taşıdığımız kan'ın sıradan bir kan olmadığının farkına varalım artık!!

Yorumlar

anomine
@değişikbiradam pardon ama elimizden gelse kürtlere aynısını yaparsınız ne demek. sen tarihin neresinde böyle bişey gördün ki şimdi göresinne mutlu "fakirim"diyene
kusura bakma ama bizim kürtlerle bi sorunumuz yok. onlarında bizimle yok ki hala yanyana yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. doğu'da kürtlerin askere nasıl sahip çıktığını, yemek,çay verdiğini,alkışlarla karsılandığını gördük defalarca.bence siyasilerin ağzıyla konuşmayın. onlar ne yaparlarsa yapsınlar. önemli olan bizim ne düşündüğümüz. ben orada türkü üstün tutmak istemedim. sadece bu kadar ince ruhlu bir millet olmaz demek istedim ki doğru. siyaset yapmıyoruz ayrıca. tartısıyoruz ve bunun bi sakıncasını göremedim. şayet saygı çerçevesin de olursa.