bimecnun
güneş gibi olacaksın bu hayatta her gün yeniden doğacaksın akşam batacağını bilsende seni bekleyenleri bekletmeyecek umut olacaksın onlara her doğuşunla. tohum olacaksın bu hayatta seni toprağın kaç kat altına gömselerde çıkacaksın sen herşeye inat ve güneşe yakın olmak için uzayacaksın seni gömenlere iyilikle karşılık vereceksin ve onlara meyvelerini sunacaksın . deniz olacaksın bu hayatta ,gösterdiğini her çaba sönsede dalga gibi sen yenisini göstereceksin tüm zorluklara inat.fırsatlar olacak bu hayatta bazılarını değerlendirecek sin bazılarını ise değerlendire meyeceksin ama sen devam et yoluna kapanan kapının arkasında bekleme hemen yenisini aramaya başla .nede olsa birini kapatan birini açmıştır mutlaka . öyle ya hiç zaman kaybına uğrama zaten hayat kısa birde kaçırdıklarına mı dertleneceksin . basit düşün bu hayatta tıpkı mucitler gibi, hep olumlu yanlarına odaklan olayların zaten olumsuz başlarsan yeniksin bunu sakın unutma hadi daha ne duruyorsun başla asla geç değirdir hiç bir şey için hadi hemen başla .ve asla kimseyle kıyaslama kendini şunu sakın unutma sen özelsin herkesten daha çok ...

Yorumlar

doktorhanim
özledik yazılarını ya, bi şeyler yazsana:)
bimecnun
az bekleseydin senin moralini düzeltmek için bir şeyler yazmayı düşünüyordum :d özlettin kendini ,iyi misin peki şimdi @doktorhanım
doktorhanim
geç kaldın maalesef.ben sormasam hiç sormuyosun, yazdım bir kenara :d şaka bi yana çok iyiyim bimecnun.her şey düzeldi gibi.bazen affetmek lazım onu anladım.sen nasılsın?
bimecnun
ben afallıyorum çünkü bazı konular karşısında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
doktorhanim
özel değilse anlat, yardımcı olmaya çalışırım
bimecnun
özel olamayanlarını anlatayım özel olanları sonra anlatırım. ya zamanı kontrol edemiyorum çok hızlı gidiyor plan yapıyorum yinede yapmam gerekenleri yapamıyorum yetiştiremiyorum . bi de mesela biri bana ben üzgünüm dedi niye üzgün olduğumu sorma dedi peki ben simdi ona nasıl yardımcı olcam sadece yazı yazarak mı , yazı yazarak ben senin yanındayım üzülme demek yeterli mi olur bilmiyorum ama bilmesini istiyorum neden üzüldüğünü bilmesem de aslında cok ta önemli değil sonuç olarak üzülmüş olması ben onun yanındayım eğer desteklerim onun moralini duzeltecekse desteğim hep onunla zaten o da öyle biri ki kendi moralini kendi kendine düzeltip gelmiş :))
bimecnun
ya şey etiketlememişim de @doktorhanim :)) ha üzgün olan kişi de kale ydi belki tanırsın :))
doktorhanim
zaman meselesi herkesin derdi.mesala ben de bi türlü dersleri yetiştiremiyorum ama akışına bıraktım.en fazla okul uzar diyorum.böyle daha rahat oluyorum.sen de rahat ol, akışına bırak, planlar içinde boğulma.
ya burda anlatılabilecek bir şey değil, o yüzden söylemedim.düşünmen yeter.zaten çözdüm , bitti gitti:)
bimecnun
öyle olmayı düşündüm de olmuyor bitmeli bölüm hem ev samsunda değil hem de bitsinde başlayayım calismaya baya baya şeyler iste ama olduğu kadar artık tabi cabalamayı bırakmak yok :) ya aslında takıldıgım nokta anlatmaman değil zaten biliyorsun da yeterince destek olamamak dı neyse geçti allah tan artık :)