anonim
çirkin ya da yakışıkli olmayan bir erkek olarak hep kalbin güzel yüreğin büyük laflarla avutulup yarı yolda bırakıldık bilmiyorum, gerçekten yüreğe değil de sadece ben sadece yakışıkli erkeklere bakarım diyen insanlar mydiniz? yoksa biz mi söylediğiniz kadar yüreği büyük değildik? buna rağmen hiçbir şeye aldırış etmeden sevdik, mutlu etmeye çalıştık, ama aynı şey hiçbir zaman biz yaşayamadik. cidden sadece iiiyy tipim değilsin denen gicik bir çocuk yüzü muyduk yoksa tek kişiykişiye ait olmayı bilip bu kadar çok sevip mutlu etmeye calisip sevilmeyecek kadar uzak mıydık sevilmekten, on yargısız davranilmktan, mutlu edilmekten? bayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?😏😑

Yorumlar

chen
sana göre olmayan birini sevdiysen demek
ceyrekmuhendis
babaannem her zaman "her bitli baklanın bir kör alıcısı vardır." der. çok takma...
alpheratz ✨
bu durumda senin ilacın bayan arkadaş değil tam tersi bir erkek. sen yine duymak istediklerini duymayı yeğliyorsan bayanlar yazar buraya zaten yok öyle değil diye. ama öyle dünyada mutlu olmayı sevilmek açısından ele alırsam ya paran olacak ya tipin. kimse kimsenin içine bakmaz. bunu kavrayarak hareket edersen az üzülürsün. ben şahsen öyleyim sevgilim olsa aldatılsam umrumda olmaz. senin mantığınla hareket edersem dert keder bitmez. bir kere geliyorum az salın daa gülelim.
anonim
haklisin galiba, ama ben duygusal bir insanım bu yüzden böyle olsa gerek. icten sevmek, içten davranmak..
cicekks
@anonim_bay inanır mısın şurda yazdıklarının aynısını bende çoğu zaman erkekler için düşündüm... hani hep derler ya kalbi güzel olsun yalan yani koca bir yalan.. kabul etmek gerekir ki biz kızlar da siz erkekler de kalp güzelliği dir sadık olmasıdır vs bu tarz şeylerden önce tipine bakmıyor muyuz karşımızdaki kişinin yani siz erkekler şöyle güzel bir kız görünce dibiniz düşmüyor mu. bence bu yazdıkların her iki taraf için de geçerli. aynı şekilde bizde sevdik mutlu etmeye çalıştık ama gel gör ki karşılık göremedik ..
Rıza Kaan Tangöze
dostum sana ne denilebilir bilmiyorum. az çok tipim de var param da ama ben şerefsiz olmayı seven bir insanım. alıcıdan geçilmiyor bak sahiden. İyi olursan tekme yersin kötü olursan sen seçersin
anonim
zaten ne fayda başkası.. ama olsun vardır bir bildiği allahın,kimse bakmasa da tipimiz değil de varsın karakterimiz kalbimiz güzel olsun, en güzeli değil en hayırlısı bizim olsun, ama hep kalbimizin güzelliğini savunan insanlar bizi yarı yolda bırakıp gitmesin. zaten çoğu insan bunu yaşamıştır en azından sevgiler yaşanılan mutluluk gerçek ve doğru olsun.. teşekkürler arkadslar..
enguzelmevsimim
kız ya da erkek fark etmez. kişi önce tipe bakar. tipin yoksa, etkilenmez. etkilenmedigi için de içini micini görmeye uğraşmaz. oğlum bir kere etkilememjs oluyorsun sen. sonra tabi bazilari paraya da bakiyor. "tipi yok ama parasi var. kaciramam ben bunuuu" diyerek yardiriyor. yani ikisinden biri elinde olsun. bazilari da var ki hem tipi hem parasi olsun ister. paran varsa kral sensin. unutma. ha eğer yoksa, tipin varsa da prens sensin. :d mutlu olmak istiyorsan ikisinden biri elinde olmali. çoğunluk olarak bu düşünce de insanlarimiz. az çok etkileyecek tipin olsun yeter. sonra bakarlar içine.
anonim
zaten çok tatlı ve yakışikli olduğumu söylerler ama ben bunu kendimde göremiyorum açıkçası..:d🙈
anonim
tanisalim mi seninlee itirafı yazan kişi
anonim
nasıl olacak o iş?
anonim
tekliflere açığız😋
anonim
bana mi dedin nasıl olacak o iş diye
anonim
tanışırız istersen
warrior
çok güzel bir söz var " yüzü güzele 40 günde doyarsın, huyu güzele 40 yılda doyamazsin" bence biraz ileriye dönük düşünün arkadaşlar. karsinizdaki kişi sadece bir yığın kas ve deriden ibaret değil. yada sana ulaşabileceğin herseyi vaat eden bir ihtiyac karsilayici arac değil. bu hem kızlar hem erkekler icin geçerli. elbette insan etkilenir tanımak ister ama ciddi düşünüp sadece insanin dış görünüsunde takılıp kalırsanız sonu hep hüsran olacaktır. İnsan kalbine aklina denk birini aramali çıkar gütmeksizin samimi ve saygıyla sevecek biri olmalı hayatımızda ama maalesef şu anki zaman samimiyeti bulmakda epey zorluyor insanı. bence üzülmene gerek yok benim gibi düşünen bir çok kişi vardır umarim zamanı geldiğinde boyle düşünenler hayatı boyuncu mutlu huzurlu olacağı bir beraberlik yaşar.
anonim
haklisin galiba, zaten bizim istediğimiz şey takılmalik ya da vakit geçirmek için o dosdoğru insanı bulmak. inssalh senin gibi düşünen bir insanı nasip eder allah
anonim
takılmak ya da vakit geçirmek değil,
anonim
aynen öyle takılmamak değil. öyleyse zaten hiç olmasın..
anonim
tanisabiliriz aslında neden olmasin
anonim
olur tanışalım:))
anonim
nasıl tanisacagimiz hakkinda bir fikrin var mi anonimcim 😊
anonim
bilmem senin bir önerin varsa alabiliriz:))
anonim
gerçekten yok 😊
anonim
buradan sosyal medya hesabı felan da veremiyoruz ya😏😊
anonim
aynen öyle 😊
anonim
ne yapacağız peki?😊
anonim
kaç yaşındasınız bu arada🤔😊
anonim
yarın 20 olacak😊
anonim
hayırlısı bakalım bölümün ne
anonim
ingilızce öğretmenliği, sen?
anonim
ingilızce öğretmenliği sen?
anonim
İkimiz de egitimdeyiz matematik ogrt
anonim
hımm ben seneye eğitimdeyim zorunlu hazırlıktayim şuan
anonim
kaçıncı sınıfsın bu arada
anonim
tanışalım ozman ama nasıl yaa🙄🤔
anonim
hiç bilmiyorum
anonim
bence bir yolunu bulup yazmalısın, ben de düşündürürüm da bulamıyorum bir türkü
anonim
adıyaman besni, sen
anonim
ben soylemesem
anonim
ya da sen benimle gerçekten tanışmak istiyor musun?
anonim
tanışırız da nasıl
anonim
bilmiyorum ki, aklında bir şey varsa yapalım..
anonim
peki ozman, yapacak bir şey yok maalesef
anonim
maalesef tanışmamızin bir yolunu bulamıyoruz
anonim
eğitimde tanışırız olmaz mi😊
anonim
nasıl olacak, gelip sınıfın önünde mi bekleyeceğim 😀
anonim
beklesem de bulamam ki😊
anonim
beni tanımamana rağmen, sadec e yazdıklarima dayanarak neden benimle tanışmak istedin ki, sana beni çeken ne oldu acaba merak ediyorum..
anonim
acıklı konustun içimi parcaladin ondan 😁
anonim
gerçekten mi ya doğru söyle🙈, yaralarıma sen mi derman olmak istedin,😊 çok düşüncelisin
anonim
konuşuruz diye düşündüm derdini falan anlatirsin hani 😊
anonim
11 tane ingizlice rakam yazar misin, matematikçisin ya yani ondan dedim anla ama olur mu sadece yaz, zero ile başla işte sonra five😉😊
anonim
o zaman bir şekilde tanışmamiz lazım, bir şekilde belki senin de anlatacaklar in vardır😉
anonim
demek istedigini anladım da ben yazamam sen yaz 😊
anonim
nedenmiş o😊
anonim
kusura bakma buraya yazamam
anonim
ben mi yazayım yani
anonim
ben mi yazayım yani
anonim
istiyorsan yaz. zorlama yok