kykwifi
çağımızın 3y si. yanlızlık, yalan, yorgunluk.
herkesin ortak noktası yanlızlık. karşı cinsten birini ister👨👩. gör etkilen elde et/edeme. 😍 İlk y yi sil. biraz mutluluk tutku tabi ki aşk. 😄 sonra toz pembe yalanlar bir biri ardınca💏zevk hile oyun. kedinin aslan kesildiği bir sahne. egolar kaynama noktası yakın. özgüven nirvanaya selam çakmış 😠
bir zaman sonra maskeler düşüp o güzel yüzlerin gözlere hitab etmediği zamanlar.😡 geriye dönmenin yolu yoktur. hırsın akla galebe çaldığı bu anda benlİk duygusu firar eder. 👺
artık yorgunluk gelsin mi? maskelerin kahramanları bu evrede pişmanlıkla karışık nefret atmosferine giriş yapmıştır.😯 kirli çamaşırların dökülme zamanı geldi. kötülemenin biri bin para. 💩 keşkelerin dünyasına hoşgeldiniz. yavaş yavaş akıl tahtına oturmaya başlar. oturtanlar artık dışa değil içe tabi olur. 👍 gözünde perde olan döngüye tekrar tekrar başlar.
demem o ki adem oğlu. İstisnalar hariç kimse içine bakmaz senin. bu 3y yi yaşayıp hevesini almadan sana bakmazlar kolay kolay.
adam olsun sadık olsun benim olsun diyen genelde istemeden yalan söyler. (değerini bilip sadık olanlar hariç.)
👉bunları yaşamayan benim saf ve temiz gardaşlarım burda mısınız?😆😆😆
"akılsıza bin nasihat, akıllıya bir musibet "

Yorumlar

cicekks
evet arkadaşım burdayız bunları yaşamayan larda var bu hayatta :)
kykwifi
@cicekks inşallah iyi birisi olur. böylesi olmaz olsun. bunları yaşamamak daha iyi. sen seçilmiş sanşlı birisin bunu bil :))
cicekks
evet @kykwifi haklısın bende öyle düşünüyorum bazen bazı şeyleri yaşamamak yaşamak tan daha iyi :) :)
turevinial
harika yazmışsın. tebrikler
kykwifi
teşekkür ederim @turevinial