anonim
aynı odayı kyk da 3 kişi paylaşıyoruz ve birisi durmadan cak cak sakız çiğniyor.ağzını şapırdatarak yemek yiyor.yan odadan duyulacak şekilde su içiyor.biraz medeni olmak bu kadar zor mu gerçekten? hiç mi düşünmüyor insanlar bu sesten rahatsız olur diye?aynı zamanda odaya aldığımız meyve sebzeye para vermiyor ama bizden çok yiyor.nefret ediyorum.

Yorumlar

ceyrekmuhendis
bende böyle milletin ayıbını laf olsun torba dolsun diye anlatan insanlardan nefret ediyorum.
anonim
uyarın o zaman insanlar konuşa konuşa...
380volt ☇
o senin bu ayıbının da kendi yaptıklarınında farkında değildir emin ol...
cirkin
madem rahatsızsın söylicen da onlara söylemediysen
anonim
millete bak ya senin ayibinmis konuşmak ne alaka kizin sinirleri bozulmuş yazmış sanki isim veriyo. soyleyebilirsin benim de cok sinirimi bozar sapirdatan sakiz çiğneyen anlat yani
cografyaciiii
kiz gelmiş burda bi derdini anlatıyor herkes bi kafadan eleştiri oklarını yöneltmis sanki kimse kimseden şikayetçi değilde herkes herkesle iyi bi bu kız böyle. gelmis burda derdini anlatmış ne var bunda.
anonim
onun yaptiklari ayip degilmis gibi gelip benim burafa dert yanmami ayip görenler siz hiç mi dertlenmediniz kimseye karşı? hepiniz o kadar olgun sabirli misiniz? laf olsun torba dolsun diyorsun da ben bu kişiyle ayni odada yaşıyorum ve bu yaptiklari ortak kullanim alanlarinda hoş karsilanmayacak şeyler. yarasi olan gocunuyor demek ki böyle düşünenler de ayni onun gibi davranislarda bulunuyor . @ceyfekmuhendis @380volt
anonim
@cografyaciiii bulundukları platformun farkında değiller kardeşim sağolasın..
anonim
o ne la tazmanya canavarı gibi, su içerken bile ses çıkartıyorsa durum fena abi. ben kıllık olsun diye yaparım bazen bu dediklerini, hani tadında yapınca komik oluyor ama devamlı böyle bir tip... harbi allah size sabır versin :)))
380volt ☇
farkındamısınız bilmiyorum fakat her iki tarafın da suçlu olduğu kanaatindeyim. yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere... ama bence senin en büyük suçun o kıza bu yaptıklarını söylememen. haaa söyleyemiyorsan da aynı davranışlatı sen ona yap bakalım ne olacak? tepki verecek mi? yoksa senin gibi içine dert mi edecek =)