anonim
en aşık olunmayacak kişiye aşık olmak. aşık olmamam gerekiyordu diyorum. kaçmaya çalıştım. ben kaçmaya çalıştıkça olan olmuş, aşık olmuşum. onun aklı havada, benim aklım onda. kim duysa siz ikiniz cok zıtsınız diyor. birlikteyken cok eğleniyorduk anlayamıyorum. o beni kendinden itti geldi sonra ben onu gururumdan ittim. pişman mıyım bilmiyorum pişmanım demeyide kendime yediremiyorum. tekrar olsak sonu yok bu işin biliyorum. siz olsanız napardınız mantıgınızı bir kenara bırakıp nolursa olsun yanacaksam yanayım diyip aşkın peşinden gider miydiniz onun hislerinden bile emin olmadan?

Yorumlar

turevinial
ben 5 yıllık sevgilisi olduğu halde geçen sene yaşadığım şehrin kütüphanesinde sürekli bana bakan ve bana baktıkça gözümde güzelliği 1 ken 10 olan bi kız tanıdım. günler haftalarca bakıştık. bir gün gidip konuşmak istedim ayakta 5 10 saniye gözgöze geldik kız koşa koşa kaçtı sonra arkadaşlarım vasıtasıyla sevgilisi olduğunu öğrendiğim. ondan sonra ilgilenmemeye başlamıştım ygs geçti sonrasında 1 ay daha geçti kız yine kütüphaneye gelmeye başladı hatta birgün her zaman oturduğum masanın yanında buldum kendisini. o günü unutamıyorum yanyana 1 saatte olsa onunla vakit geçirmek(ders çalışmak) güzel geldi sonra olmaz diye çantamı aldım gittim yanından dahada göremedim onu. sonrasında samsuna geldiğimde aradan bir yıl geçmişti kızın ortak arkadaşları vasıtasıyla instagramını buldum bulmadan öncede yanacaksam yanayım diyordum. ama sevgilisiyle dolu fotoğraflarının olduğu hesabına baktıktan sonra bu bana yakışmaz diyip geri çekildim kız bana mesaj attı onlarada cevap vermedim. 2 3 ay önce yine instagram profile baktığımda nişanlandığını gördüm. umarım nişanlıdır hala allah mesut etsin diyip hoş bir anı olarak hafızama yer ettim onu. yani kendi yangının için başkalarını ateşe verme bırak kendini kül olana kadar yan ama başka insanlarıda yakma ve sonu olmayan bir yola giripte hayatını mahvetme. umarım seni senden daha çok hak eden iyi kalpli iyi insanlar denk gelir hayatında karşına.
turevinial
konuyla alakası var mı bilmiyorum ama sagopanın bir sözünü paylaşmak istiyorum; "bazı anlar bazıları seni senden daha iyi anlar, ama çoğu zaman seni sen gibi anlamayanlar var."
enguzelmevsimim
bazen canının yanacagini bile bile gidersin. eğer olabileceğini küçük bir ihtimal olsa dahi düşünüyorsam, giderdim. giderim. gitmezsem pişman olurum. ve bir sey daha. gurur varsa, o iş olmaz.
anonim
mantığı bir kenara bırakmaya gerek yok. mantığım pişman olmamak için tekrar denememi söylüyorsa denerim. İleride acabalarım olmasındansa "en azından denedim, deneyim oldu bana" demek daha akılcı. aşk dediğin şey anlattığın gibi bir şey değil, bile isteğe yanarsın aşkta. mutlu olmak için beraber olmayı düşünüyorsan aldanırsın. suriye'de bir duvar yazısı var. "kalabilmek için elimden geleni yaptım" yazmış giden birisi. eğer ki bir ilişkide elinden geleni yaptığına inanıyorsan tekrar denemeye de gerek yok. bunu diyebiliyorsan zaten vicdan yükün de olmaz. bir de gözden kaçmasın reddedilen bir insan var ortada, onun nasıl reaksiyon göstereceğini bilemezsin. kuyruk acısı olmuşsa kuyudaki yılanla ihtiyar adamın hikayesine döner.