ceyrekmuhendis
bende bir sorun var biliyor musunuz? bunu yeni kesfettim. bir aptallık var üzerimde. bana bir şey oldu. vicdanım olduğunu öğrendim. kimseyi kırmayıp adam yerine koymaya başladım. ben bunu yapmaya başladıktan sonra ağzıma sıçmayan kalmadı. bu olay aşk hayatımla ilgili bu arada. geçenlerde bir arkadaşım 'erkekler elimizin kiridir.' dedi. bu cümle tuhaf bir şekilde düşündürüyor beni. ben yapamıyorum biliyor musunuz? ben beni sevdiğini söyleyen biriyle dalgasına konuşamıyorum. ya da onun yüzüne bakıp yalanlar söyleyemiyorum. benim ilişkilerim 1 haftadan fazla sürmez biliyor musunuz? ve hep ben terkedilirim. bana kendileri gelip kendileri giderler. genelleme yapmaktan nefret ediyorum. bu yüzden insanlık üzerinden genelleme yapmak istiyorum. İnsanlık çok yalancı. doğruyu söylemek yalan söylemekten daha zor. bugün okuldan tanıdık bir çocuk mesaj attı. önce cevap verdim. sonra baktım işin rengi belli. direk açık açık söyledim. sana benden ne köy olur ne kasaba dedim. bana ne dedi biliyor musunuz? "tamam o zaman bak işine." ya ben bu kadar cirkinlesilecek bir insan değilim ki. ben onun mesajlarını görüp görüp cevap vermesem, gereksiz ego tatmini yapsam daha kıymetli olacağım. daha çok peşimde koşacak. bir de ben onu adam yerine koymasam benden degerlisi yok. keza bu çevremde hep böyle. kaçan kovalanır mevzusu işte bu. bizler o kadar alışmışız ki kalitesiz kumaşlara biri iyi çıkınca kıymetini bilemiyoruz. hep karakterli oldum. hiç kimseye bir yanlışım olmadı. ne düşünüyorsam söyledim. genelde sevilmedim. yalandan sevgi yani. bugün tam bu olayın üstüne. biri vardı geçmişte kalan. yıllar sonra bana mesaj atıp ben sana çok yalan söyledim, çok dalga geçtim, seni aldattım bana hakkını helal et dedi. evet evet yaklaşık bir 10 dakika önce oldu bu olay. hayır zaten insan kendisine soylenilen yalanı da bilir. samimiyetsizliği de anlar. sen gelip bugün benden niye helallik istiyorsun ki? içimde volkanlar patlarken tek yazdığım ben zaten helal etmiştim oldu. yapamıyorum işte. görüp cevap vermemeyi yapamıyorum. ya da ana avrat sövüp hayatımdan atamıyorum kimseyi.

ve yoruldummmm....

bana yapılan yanlışlara susup ezilmekten yoruldum. kusura bakmayın ama artık sevemiyorum. kimseyi sevemiyorum. güven problemi bana çok saçma gelen bir kavram buna güven problemi deyip sıradanlaştırmak istemiyorum. ama hayatıma birini almak istemiyorum. çünkü herkes kalitesiz. kimse kadir kıymet bilmiyor. bende buna dahilim... ben bile bazen zehirleniyorum. yakışıklı bir çocuğun yanındaki kızı beğenmiyorum mesela. o an kendimden igreniyorum. olabildiğince yüreğimi temiz tutmaya çalışıyorum. ama şundan eminim ben asla kimsenin kalbini kıran taraf olmayacağım. "İyilik yap denize at. balık bilmezse mâlik bilir." demişler.

Yorumlar

ucuncunesilsaglikci
kendimi gördüm sanki ya. cidden niye her yamuk bize yapılıyor? zamanın dışında boşluğun içinde diye bir şarkı var tam bize göre tavsiye ederim 👍