anonim
benim için bir tek sen varsın hiçbir konuştuğum kız senin değerinde değil gözümde. hepsini toplasan bile senin değerine yaklaşamaz. sevgilin var biliyorum ama kalbe pek söz geçirilmiyor sanırım. bugün aslında konuşup arkadaş olalım en azından uzaktan seni izleyerek aşkımı daha depreştirmeyiz diyecektim. sende rahatsız oluyorsun farkındayım. ama kapının orada konuşmak için geldiğimde yüzüme bile bakmadın. cesaretim kırıldı konuşamadım. ve inan bu yaptığın gerçekten çok acıttı. bilmiyorum belki ben fazla ısrarcıyım haklısın. bu dönemde gerçek aşka inanmak filmlere romanlara inanmak suç sanırım. hayat acımasız aslında sende suçlu değilsin. her insan kendi filminin baş rolü, istemeyerekte olsa bu filmde bazen mucizelerin gerçekleşeceğine inanıyor ama olmuyor. ağır romandaki replik gibiydi hayat '' zarlar düşeş gelseydi, belki de her şey başka türlü gerçekleşecekti.. '' ama istediğin hiçbir zaman düşeş gelmez değil mi sadece zarları atarsın ve o kahrolasıca 1/36'lık olasığın gerçekleşmesini beklersin umutlanırsın ama olmaz. kafam hala çok karışık bir yanım hala birşeyler ummak istiyor bir yanım uzaklaşmak istiyor. umulacak birşeyde yok farkındayım ama bilmiyorum hala küçükte olsa kalbimin bir köşesi geceler boyunca ettiğin dualarına cevap alacaksın diyor. her neyse anonimliğin daha fazla suyunu çıkarmayalım. bu gecelik bu kadar seninle ilgili anonim olarak 2. mesajım olsada kalbimdekileri dökmek için burası güzel bir yer sanırım. teşekkürler omü dedikodu. :)

Yorumlar

amsterdamli
arkadaşım ben pek anlamam bu aşk meşk işlerinden,akıl vermek olarak da algılama ama biraz empati tüm sorunu çözer diye düşünüyorum,her iki taraf içinde.mesela o kızla çıktığını düşün,şuan senin konumunda olan yani o kızdan hoşlanan başka bir çocuğun bu tarz beklentileri olduğunu hayal et. nasıl bir duygu?yani o çocuğun yerine kendini koy.peki kız o çocuk için senden vazgeçmiş olsa.kaderinde varsa zaten olur.onlar kendi kendilerine ayrılırlar felan nasibinse seni bulur zaten.ama bu ayrılıkta senin tuzun bulunmasın.klişe olacak belki ama yuva yıkanın yuvası olmaz.ki objektif bakmak gerekirse kız da doğru olanı yapmış,seninle ego tatmini de yapabilirdi.anladığım kadarıyla umut verme gibi bir olay da yok.yani yorumun da suyunu çıkarmadan tavsiyede bulunup son vereyim.bence sen de dualarinda illa onu değil hayırlısıni dile.yine de sen bilirsin tabi :))
doktorhanim
her şeyi akışına bırakın bence, kaderde ne varsa o oluyo.ayrıca hiç kimse de vazgeçilmez değildir ,o beni kaybeder havasında olun.
asdfghj
gerçekten anlam veremiyorum madem hala unutamadıgın bi insan var o başka biriyle olsa dahi senin başka birilerini kandırma hakkın yok bide yazmışsın gerçek aşka inanmak diye senin ki gerçek aşk değil kusura bakma güzel kardeşim aşkı birak gerçek bi sevgin olsaydı bile başka kızlara yonelmezdin. ben onu seviyim severken de başkalarıyla gönül eglendiriyim o gelirse bunlari postalarım dusuncesi sendeki adamlığa sığmaz bu .
anonim
belkide bunu ona soylemeni bekliyordur.rahatsızlığı senin gelip bunu açık açık soyleyememendendir.
anonim
çok zor birşey inanın anonim bayan biraz daha gözümün içine baksa bana hissettirse gider konuşurum ama çok uzak kalıyor veya gelip kendi konuşsun bir merhaba desin gerisi gelir zaten.