asdfghj
hakaret olarak algılanmasın ama erkeklerin çok bencil ve nankör olduklarını düşünüyorum. keşke bi şey yapmadan önce karşımdaki ne hisseder diye biraz olsun düşünseler. umut vermek yalanlar söylemek kendine inandırmak o kadar kolay ki sonra hiç bişey olmamış gibi çekip gitmek. sonra ona inandığı için kendinden nefret etmesi insanın berbat bişey işte.

Yorumlar

chen
@turevinial allah aşkına kızın yazdıklarından dar pantolonlar giydiğini ya da egosunu tatmin etmeye çalıştığını nerden anladın. bunlar yetmezmiş gibi poposunun boyutunu bile biliyosun. harikasın valla müneccimlik güzel yetenek. sizin gibi kızlar yüzünden demişsin herkesi aynı zannediyoruz demişsin. kusura bakma canım da sen mal mısın. güya kızı eleştiriyon da yaptığın başka bi halt mı sanıyon. mesaj sahibi belki de dünyanın en masum kızı, erkeklere hakaret vari şeyler yazdı diye masumluğunu mu yitirmiş nolmuş. bu kafaya göre 13 yaşından büyük olamazsın

siz de allah rızası için bütün cinsiyetle, bütün insanlıkla tanışmış gibi eleştiri yapmayın ya. sabah sabah içim darlandı yemin ediyorum.