caykovski
merhaba millet.
burada adet olmaya başlamış nick değiştirip yeni, sıfır bir kimliğe bürünme olayını bende gerçekleştirmiş bulunmaktayım. güzel oldu böyle, zaten eski nickte de pek bir şey yoktu. bir yorum attıktan sonra şu "anonim olduğun kadar insansın. anonimliğin suyunu çıkarma" msj'ından sonra almıştım ilk nicki. bilirsiniz ne oluyor burada kafası vardı tamamen ilk nickte ki neyse.
yeni nickime özel yaptığım bir çaydan bahsedip konuyu kapatacağım. burada yazılan uzun yazıları pek okumadığım için uzun uzun sıkmak istemiyorum. çaykur'un demlik poşet çayını kullanıyorum biraz büyükçe olan bardağımda. her akşam yaptığım çayın içine bu akşam hangi akla hizmet olduğunu biliyorum fakat etinin kalem boyutundaki çikolatasından attım. sonuç şu ki yazıyı bitirdikten sonra bardağımı iyice yıkayıp yeni bir çay yapacağım.
aslında "çay yapmak" demek istemiyorum fakat demlik ve ocak olmadığı için poşet çaya muhtaç kalıyorum bu sebeple de demlemek gibi bir asil kelimeyi burada kullanamıyorum. çayı çok seviyorum. size de iyi akşamlar diliyorum.

Yorumlar

Maviş 🐣
@enguzelmevsimim @amsterdamli ve @caykovski yaaa benim hatırladığım insan burada olan bir insan değildi gençler 😊