anonim
eşcinsel olduğumu aileme söyleyip söylememek arasında ikilemdeyim. söylersem annem çok üzülecek biliyorum. ama söylemezsem de annemin hayalini müstakbel gelini ve torunları süslemeye devam edecek. babamı hiç anlatmıyorum. durumu kaldıramayacak çünkü. allahım sen bana yardım et.

Yorumlar

anonim
İslam dininde yasaklanmış zina gibi baş cinsel haramlardan biride lutilik (homoseksüellik)tir. erkek erkeğe arkadan yapılan cinsel ilişki olarak bilinen lutilik kur' an-ı kerim' le ve allah resulü'nün sünnetiyle yasaklanmış büyük günahlardan biri olup, çok lanetli bir iştir. kur' an-ı kerim de lutiliğin asla uygun görülmediği ve azabının ne derece büyük olduğu en belgin şekilde vurgulanmıştır. bunu için araf ve hüd surelerindeki ayetleri okumanız yeterli olacaktır. ayetlerde dolaylı olarak olarak hz. muhammed' in (sav) ümmetlerine de yasaklanmıştır. özellikle hüd suresinin 83. ayetinde "İlahi azab cinsel haramları işleyerek nefislerine zulmedenlerden hiç bir zaman gidici değildir." şeklinde ki ifade kıyamet gününe kadar devam edecek sürekliliği içeren üslupla da her dönemin lutileri için azapla tehdit olunmuştur.
allah rasulü de şu sözleriyle durumu sabitlemiştir. "(aranızda yaygınlaşabilir endişesiyle) sizin için korktuklarımın en kokutucusu olanı lut peygamberin kavminin işi olan homoseksüelliktir." allah' ın resulü azaba uğramış lut topluluğunun işlediği bu suçu işleyenlere art arda üç defa la'net ederek şöyle buyurdular: "allah lut kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin. allah lüt kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin.allah lüt kavminin yaptığını yapanlara la'net etsin." burda gelip hormonsal demeyin o kişininde imtihanı budur o kişinin bunla beraber nefsine sahip çıkmalıdır. ve şunu bilinki kolayca bu şeyden vazgeçebilir çünkü şeytana yenik düşüyor.