kykwifi
#Kamu spotu⚠⚠⚠
yurtta kalan arkadaşlar. mide bulandırıcı olabilir ama yazacağım yinede.
1- şu duşa girdiğinizde girerken ve çıkarken bi su tutun allah için. adım attığımda ayak paspası gibi kestiğiniz kıllar tabaka oluşturmuş. İğne atsan yere düşmüyor.😱 hatta ileri gidip suç aletleri jiletleri kabinde su borularına asıp gitmek nedir. unuttun mu? şampuanı havluyu donunu nasıl unutmazsan onuda unutma. leş gibi gördükçe kusasım geliyor. belki gusül alıp temizlendin ama ortalığı kirlettin temizlemedin. ne anlamı var.
👉unutulan kaliteli şampuanları çalan hırsızlar sizinde ..
2- tuvalete girdiğinizde şu deliği tutturun artık.🎯 öyle rüzgarı, nemi, yer çekimini, dünyanın dönüş hızını hesaplamaya gerek yok. deliği hizala atış yap yer çekimi halleder. ha tutmadı. fırça ve su var yıkarsın.şifonu çek çık.👋👋 (hayvan gibi şeeiaa yapıyosuuz) 🚽🚽🚽
3-bir de zahmet olmazsa elinizi yıkayın. onuda yapmayan var maalesef . kavgaya gider gibi koşarak çıkıp gidiyorsun. o pis ellerini sağa sola sürüp mikro saçıyorsunuz. yemek yiyip milletle tokalaşıyorsunuz ayıp be.
4- bir sürü gereksiz ders varken. okullarda beden ve çevre temizligi. ahlak kuralları dersi verseler bu milletin kötü talihi değişecek.
temizlik imanın yarısıdır..👈👈

Yorumlar