anonim
merhaba arkadaşlar deyip giriyorum çünkü nasıl gireceğimi bilemedim😂 şimdi kafamı meşgul eden bir durumu sizlerle paylaşacağım. bi çoçuk var konusuyoruz iki haftadır ama benden hoşlanıyor. 2 haftada nasıl oldu anlamadım ama ben böyle işlerden biraz korkuyorum çünkü daha önce sevgilim olmadı. İyi bir çocuğa da benziyor tabi hâlâ tanıma aşamasındayım😅 ben ilkim sonum olsun istiyorum. en çok da burda endişeliyim. zaten sevgiliyle nasıl geçinilir orası da bi muamma😅 gerçekten bu konuda bi şey bilmiyorum. napsam ya? 🙏

Yorumlar

bimecnun
bende senin gibiyim ama sana şunu diye bilirim ki onla baya bi arkadaş olarak kal hem daha da
bimecnun
daha da iyi tanırsın hem de gerçekten seviyorsa seni senle arkadaş olarak uzun süre kalır . sonra baktın herşey iyi gidiyor allah devamına erdirsin lerden olursunuz .
caykovski
yapma iki haftalık süreyle velevki böyle hayallerin varken. büyük ihtimalle kendine yapacağın en büyük kötülük bu olur. ha illa diyorsan, kötü şeyler de insana ders verebilir oda biraz iyi birşey olarak kabul edilebilir. sonuç olarak en iyi ihtimalle elde edeceğin şey kötünün iyisi olur.
privity
bir şey yapma zaten bir şey yapsan o ilişki değil iş olur burda ğöğsünün solundaki hakime bırakacaksın o sen istesende istemesende gereken kararı verir, sonra beni burda şair filozofa bağlıyorsun (ilkin son olsun istiyorsun normal ama daha çok beklersin derim örnek de vereyim 4 yıldır bekledikte ne oldu geldik gidiyom )