anonim
arkadaşlar, ilk defa uzakta aşk yaşamak istedim, hiç birbirimizi görmeden çok samimi olduk, hep hayaller kurduk ama daha bir ay bile olmadan her şey güzel giderken bir anda umut verdiğim için özür dilerim diyip gitti, ve çok üzüldüm, aylar sonra tekrar döndü ve benimle konuşmak istediğini söyledi ama ben şu an bir kızla konuşuyorum ciddi anlamda ve o kızın da duygularıyla oynamak istemiyorum, geri dönenle ise eskisi gibi değiliz, ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ve ben yazmazsam yazmıyor, ve ben seni haketmiyorum diyip duruyor, eskisine devam mı etmeliyim yoksa yenisine mi adamalıyım kendimi yardım eder mısınız? özellikle bayan arkadaşlar..🙏

Yorumlar

anonim
geri dönene gerçegi söyle.olayı akışına bırak.
anonim
hep mi böyle iğrençsiniz
silindi
yakın zamanlarda bir kızı reddedip pişman olmuş birisi olarak söylüyorum;
eğer kız pişman olup geri geldiyse, gerçekten üzgün bir şekilde geri dönmüştür. çünkü birini reddedip pişman olmak çok yaralayıcı bir his.

ama sonuçta bir kere de kopmuş senden, tekrar kopabilir.
yerinde olsam şu an ki sevgilimle devam ederdim.

ayrıca, niye "hangisiyle devam edeyim?" diye soruyorsun? şu anki sevgilini sevmiyor musun?
hislerini tekrar gözden geçir. net ol.
gokyuzubenimgerisisenin
bence şuan konuştuğun kizla olmalisin.ciddi diyosun hemde.herkes ikinci şansı haketmez.
suratsiz
İnsanlar değişmez. eski adı üstünde eskide kalmıştır. neden daha önce değil de aylar sonra döndüğü düşündün mü? büyük ihtimalle şuanlık başka birini bulamamıştır. bulduğu ilk anda yine aynı şeyi yapması muhtemel(sadece benim düşüncem bu yönde). aynı şeyleri yaşayıpta tekrar üzülme. diğer taraftan şimdi ki konuştuğun insanla olabileceğini düşünüyorsan onunla devam et. ama yok benim aklım karışıyor diyorsan ne onu üz ne de kendini. bak ne güzel demişsin duygularıyla oynamak istemiyorum diye o zaman kendince tart, en doğru kararı verirsin zaten.
chen
garanti eskisine dönecen sen belli aklın kalmış
anonim
su anki ile sevgili değiliz bilim istedim sadece 3 haftadır konuşuruz ve o kızın da duygularıyla oynamak istemiyorum hepsi bu.. ama normal olarak her şeyi zamana bıraktık öyle, ama lütfen yanlış anlamayın 2 kişi falan idare etme değil? eski konuştuğum ama sevgili olmadan gitti ve 4 ay sonra geri döndü bu kadar..
anonim
zaten 3 haftalık konuştuğum bir kızi sevemem, 3 hafta tanımak için çok kısa, her şey sima değil, tavırlarını seversin, hareketlerini seversin, ama bunlari 3 haftada bilmen olanaksız
anonim
@chen haklısın akla eskiler gelmiyor değil ama ben artık önceki şeyleri yaşamak istemiyorum zaten çok zor atlattim ve eskisi kadar güvenemiyorum, konuşmak isteyen insan mesaj atar, sen atana kadar beklemez ayrıca atsa bile bi soğukluk var hep, ve ben seni tamamlayamam, yine duramam giderim diyip duruyor😌🤔
ucuncunesilsaglikci
birincisi bayan değil kadin. ve en sinir olduğum şey birini sevmeden karşındakine bir şekilde ümit verecek şekilde davranmak. eskisini seviyorsan şimdi ciddi düşündüğün kızla neden konuşuyorsun? şimdiki kızı seviyorsan eskisi niye kafanı karıştırıyor? biraz ne istediğinizi bilin lütfen. sonra olan gerçekten seven bize oluyor.
chen
anladım. seviyorsun ama ondan sana yar olmaz. boşuna zamanını onunla tüketme o yüzden. diğeriyle devam edip etmemek sana kalmış ama bana onla da oluru varmış gibi gelmedi. İyi düşün, sen de onun zamanını tüketme.
anonim
bir anlasanız beni ah, zaten umut vermekten korkuyorum, su ankini sevme falan yok, sadece zamanla, eskisinin anı çıkışı beni soktu zora ama şimdiliyle yola devam etmeliyim, çünkü o kızın bir suçu yok
anonim
@chen onunla da derken şimdikiyle mi?
anonim
o kiz tekrar gider arada bi iliski yasamis belliki guvenme derim
chen
daha başka kaç kız var anonim. yeni kız işte
anonim
bi kere giden "senden vazgeçebilendir" bi kere yapan bi daha "senden vazgeçebilecektir" ama sevgin de her şeyin cevabı. ve benim anladığım kadarıyla aklın karıştı bile cünkü yasayamadıklaarın var ve aslında sen onu halen seviyorsun felan. yeni kız arkadaşına yol ver derim birbirinizi oyalamayın. cünkü sen bu düşünceye düsmüssün su anki kız arkadaşına yeterince değer vermiyorsundur. yani dostum "sorunun cevabı senin kalbinde"
anonim
eskisiyle devam et seni bi kez daha terketsin.
anonim
ben seni hak etmiyorum cümlesi en tehlikeli cümlelerdendir kardeş yaz bunu
anonim
kardeş bir kadın gururludur daima bunu unutma ama senden bu şekilde gidipte tekrardan dönüp ben seni haketmiyorum diyorsa bilki bir anlık hevesine kapılıp gidip başkasıyla aklına gelebilecek her halti yemiştir o gittiği kişide tekmeyi basınca ortada kalmıştır pişman olmuştur nasılsa sen garantisin sana geri gelmiştir yüz bulamadığı içinde sana sen yazmadan yazmaz bak kardeşim ben aynısını yaşadım kızın başkasıyla yattığını sonra bana tekrar geldiğini öğrendim o eskiden ne evine kadın nede çocuklarına anne olur yenisinede bak eğer uygunsa devam et uygun olmadığını düşünüyorsan onunda vaktini çalma
anonim
aynen öyle galiba, ve aklım karışsa da, eskisine önceki gibi güvenebileceğimi zannetmiyorum, bu yüzden yeni devam etmeliyim
anonim
kardeşim seni çok iyi anlıyorum denilenlere de kanma sakın eskisiyle olur mu olur ben sana işin gerçeğini söyleyeyim sen eskiyi unutamamışsın unutmak için birileriyle konuşmak istemişsin sana geri yazdığında kafanın karışması da bunun yüzünden kendine meşgale aramışsın bence yenisinin kalbini de eskisi gibi sen kırma hayatta yaşadıkların tecrübelerindir o yanımda olsun mutluyum diyorsan eskisiyle konuşmaya devam et ama eskisi gibi kendini kaptırma o nasıl diyorsa birgün bırakıp giderim diye sende ona o gözle bak gitmezse senindir giderse hiç senin olmamıştır her insan ikinci bir şansı hak eder.
anonim
kardeşim haklisin ama unutmak için su an ki kızı kullanmak falan yok onu yapmam.. zaten onunla konuşmaya başladığımda eskisini unutmuştum ve suankini de yarı yolda birakbirakma istemiyorum çünkü onun için ben bir ilkim, benim de istedğim bu ilk ve son olmak.
Ejderya Terbiyecisi
dostum kusura bakma ama 4 ay boyunca ne yaptın diye sormuyor düşünmüyorsan aptalsın. benim başıma geldi hayatımın en büyük enkazını bıraktı bana bu olay. affetme siktir et.