giybettime
uzun zamandır bir ilişkim olmadı eski sevgilim beni aldattığı kızla 1 senedir çıkıyorlar ve mutlu görünüyorlar abi bazı kızları anlamıyorum ya nasıl bir vicdan birinin canını yakıp mutlu olmaya calisiyosun ve oluyosun da. bense 1 senedir karsima cikan her insana supheyle yaklasiyorum ve sonunda da bu beni uzer diyip hemen kaciyorum belkide tekrar canimin yanmasindan korkuyorum. ulan bazen diyorum adalet mi bu ya o kadar duam nereye gitti hani insanın canı yaninca bedduaları tutardı.

Yorumlar

hempa
duygularima tercümanlık yaptığın icin uzerine teşekkür ederim. amaan boşver gitsin diyesim var ama diyemiyorum.. bir yildir kimseyi hayatima alamaiyorum. bir kez kırıldı mi o heves ve inanç artik geri gelmiyor kardeş.
hipermedic
dualarım nereye gitti diye isyan etme. seni zamanında aldatmış ya ileride durumlar ciddi olunca aldatsaydı. duaların belki de bu çocuktan kurtulma sebebin oldu. ayrıca başkasının üzüntüsü üzerine inşa edilen ilişki elbet bir yerde patlak verecektir.
anonim
yok öyle bir dünya canın yanacak onlar mutlu olucak senin canın yanacak ahın hiç bi zamanda çıkmayacak senin içini biraz rahatlatsınlar diye söylenmiş bir söz o.
anonim
yanlis dusunuyosun hersey elinde kimse ayni degil senelerdir ayni muhabbet butun erkeklerde ayni degil butun kadinlarda korkma
girgirina
bence iyi tarafından bakmalısın.en azından beni seviyor diye bir yanılgı icinde olmaktan kurtulmuşsun.böyle kötü bir deneyim yasamişsiniz diyede başkalarına şans vermekten kendinizi alıkoymayın.kım bilir belkide ileride hayatınızı birleştureceginiz kişidir şans vermediginiz kişi icin diyiyorum.
doktorhanim
nickin için ❤
anonim
illaki tutacaktır sabret evlenmediler ya seni bırakan insan onuda bırakır o insandan adam olmaz kimin mutlu olacağınıda allah bilir mutlu olmak istiyosan önce sevdiğine değil seni sevene git zaten değer verdikçe sende seveceksindir seven candır can
anonim
olmuyo bacım yıllarımı verdigim insan beni aldattı üstüne aldattığı kızla da yaklaşık 2 senedir beraber ağladım üzüldüm ama ben ağlarken o onla gayette iyiydi biyere kadar bi başkasını seversem oda öyle olur bilmem ne diyerek hayat geçmez uzun süren korkulardan sonra cesaretimi topladım aldım hayatima birini ve şimdi çok şükür çok mutluyum emin ol sen mutlu olmayi onlardan daha çok hakediyosun ilahi adalet var hiç düşünme elbet yaptıklarını bulurlar sana böyle yapan ona neler yapmaz şükret kurtulduğuna. geç olmadan gördün gerçek yüzünü. kimse için değmez üzülmeye ve asla isyan etme emin ol senin için de vardır biyerlerde yüzünü güldürecek kalbini tekrar ısıtacak biri ..
anonim
tutuyo valla beni çok seven bi kızdan 3 4 defa ayrılıp başkasıyla sevgili oldum daha toparlayamiyorum kendimi