anonim
r11'e sırt çantasını eline almadan binen arkadaşlar! doğuştan mı rahatsınız yoksa sonradan mı kazanılıyor bir aydınlatın beni

Yorumlar

anonim
senden rahatsızlar bacım in diye bekliyolardır
neutron
bu benim. açıkçası çokta umrumda değilsin. hacmimi %20 oranında artırdım diye rahatsız oluyosan yallah taksiye. bana içinde laptop ve kitap dolu en az 4 kiloluk çantayı elime almaktan bahsetme. he yere mi koycam? tabi ki hayır o kadar pisleşemem :d
marijuana
sırt çantası r11 de velinimettir sırt çantam varken kendimi güvende hissediyorum ayrıca çantayı elimde taşımak istesem zaten sırt çantası takmazdim adı üstünde sırt çantası!
anonim
bekle başkası gelir 😅 nolcak?!
anonim
r11 babamın mülkü değil. zaten kimse konfor beklemiyor. neutron arkadaşım; o sıkışıklıkta %20 hacim artışını az görüyorsan ortaokul matematik öğretmenine saygılarımı iletiyorum. ağır çanta taşıyan tek insan değilsin bu arada. şükür ben elimde tutuyorum ama daha kolumun çıktığını görmedim canın çok tatlıymış heralde.
ve arkadaşlar kötü bir haberim var. kendinizden başkasına saygınız olmayabilir ama bu dünyada beraber yaşamak zorundayız(ben de çok üzgünüm gerçekten). kısa zaman da büyümeniz ve olgunlaşmanız dileğiyle.
fenerlierva
@anonim bayan bende sırt cantami sirtimda tasiyorum dogal olarak.r11 e binerken de elime almiyorum.evet cok rahat bir insanim.hic bir zamanda elime almayacagim.😁😁sirtimda durunca hem baskasiyla pek bi surtusmede olmuyor.valla sirt cantalari cok rahat herkese tavsiye ederim.
anonim
valla kusura bakma tatlım onu sırtıma takmak için taşıyorum ben kimseye bir saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. aksine götümü kuruyorum. bizim türkiye'de fordculuk önlemi böyle alınıyor. durumdan çok rahatsızsan az ye de taksi tut kendine. hepimiz birlikte yaşıyoruz karşımızdakini düşünmeliyiz bla bla diyorsunuz da işte tam da bu sebeple ne sen benim sırt çantamı dert etmelisin ne de ben senin bu saçma sitemini.