anonim
arkadaşlar denizevleri'nde adalı kitabevi kafe var, belki biliyosunuzdur. kitabınızı okuyup, ders çalışabileceğiniz aynı zamanda da arkadaşlarınızda, sevgilinizle vs güzel vakit geçirebileceğiniz, günümüzde benzeri zor bulunan bir yer. ve o güzel kitabevi maddi yetersizliklerden dolayı kapanıyor. size hadi para toplayalım falan diyemem belki ama gidip bi kitap almanızı isteyebilir ya da starbucks ve benzeri yerlerde vakit öldürmek yerine kitap kokusunu içinize çekerek çayınızı yudumlamanızı tavsiye edebilirim. en azından bir kez gidin, ilk fırsatta gidin. orayı kaybetmeyelim!
not: ben de sizin gibi öğrenciyim, burdan hiçbir maddi kazancım yok sadece o mekanın kapanacak olmasına çok üzülüyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum.
not2: yukarı yazmayı unuttum, bisiklet de kiralayabilirsiniz. :)

Yorumlar

karakutuu
gereksiz bir mekanmis kapanmasi mantıklı kitap dediğin öyle sağda solda okunmaz. kitapla artistlik patanaj yapacağız diye uğraşıp durmayin. kitap reklam için okunmaz. elinizde çay kahve etrafinizda bir iki kişi diğer elde kitap gözler sağda solda kitap mı okunur ? allah bilir foto çekip sosyal medyadaki sayfalarında paylasiyorlardir. midem bulandı yeminle .