anonim
arkadaşlar denizevleri'nde adalı kitabevi kafe var, belki biliyosunuzdur. kitabınızı okuyup, ders çalışabileceğiniz aynı zamanda da arkadaşlarınızda, sevgilinizle vs güzel vakit geçirebileceğiniz, günümüzde benzeri zor bulunan bir yer. ve o güzel kitabevi maddi yetersizliklerden dolayı kapanıyor. size hadi para toplayalım falan diyemem belki ama gidip bi kitap almanızı isteyebilir ya da starbucks ve benzeri yerlerde vakit öldürmek yerine kitap kokusunu içinize çekerek çayınızı yudumlamanızı tavsiye edebilirim. en azından bir kez gidin, ilk fırsatta gidin. orayı kaybetmeyelim!
not: ben de sizin gibi öğrenciyim, burdan hiçbir maddi kazancım yok sadece o mekanın kapanacak olmasına çok üzülüyorum ve bir şeyler yapmak istiyorum.
not2: yukarı yazmayı unuttum, bisiklet de kiralayabilirsiniz. :)

Yorumlar

karakutuu
@onumarkamsobee çok konuşma sadece bu kitabevi in(!) sosyal sayfasına girip resimlerine bak profillerini incele yeterli mesele kitap değil zaten en sevmediğim şey değil bu siyasi çıkarlara alet edilen sanatsal faaliyetler edebiyat da bunun içinde kitapları kendinize alet ediniyorsunuz onlar sadece işin görünen kısmı açtırma kutuyu söyletme kötüyü .