anonim
bir erkek bir kıza gözünü kırpmadan bakıpta niye bir adım atmaz.biraz aktif olun beyler niye bu kadar pasifsiniz.

Yorumlar

alpheratz ✨
gözünü kırpmadan baktığını karşı taraf anladıysa demek ki ikisi de gözünü kırpmadan bakmıştır. peki neden kadın atmaz?
bycekici
çok haklısın
muzikokuyangenc
aktiflikten korktuğumuz için 😁😁
Gerekovic
niye beyler aktif? niye hanımlar da bu bakışları görmesine rağmen gidip konuşmuyor? hadi azıcık da sen aktif ol da en azindan git bir tanis ya da bu bakışların sebebini sor.
isbara
aktifliğe burununce hemen iyyhh siz irkiklir cik iticisiniz sipik siylir yiiiiii oluyor.kisacasi asagi tukursek sakal yukari tukursek biyik oluyor adim istiyosan adim at olmadi yonunu erkege don mecazi anlamda cesaret guven bulsun belki adim atmaz kosar sana. @anonim_bayan cigimm. :):)
bacardi
hepsi sizin egonuzdan ötürü. korkutuyorsunuz insanı.
teknikolmayantekniker
ondan sonra abaza sap vs gıbı super kahraman ıtemı olmayan terımlerı duyan turk genclerı sadece bakısma ıle yetınıp arkadaslarına cay ıcerken anlatması 1 ıle 3 dakıka suren bu kesısmesını anlatmakla yetınır :)
anonim
kızda bakıyorsa demekki bende bir şeyler hissediyorum diyor burdan sonrasında da top erkekte
alpheratz ✨
top kimsede değil erkek şöyle olmalı kadın kendini ağırdan satmalı tarzı yobaz düşüncelerini bırakın. ya da bırakmayın kalın yalnız başınıza bana ne.
Gerekovic
@anonim_bayan niye erkekte? abi bakmakla bir sey demis olmuyor ki. hadi oldu diyelim, biye gerisini de getirmiyor? bu düşünce yapısı yüzünden çoğu insan yalniz kaliyor. gidin konuşun. İkili iliskilerde sıra mi olur? yapmayin be. bir cikin artik su düşüncelerin içinden.
Gerekovic
uyku sersemi yorumda sıkıntılar olmus. "niye gerisini de sen getirmiyorsun" olacakti o malum kisim.
kristiyanoronaldo
sevgilisi olabilir🤔 sonuçta sevgilisi olan öküzlerde bakıyorlar insanlara bön bön
anonim
bir kız açısından kolay değil ama hadi gideyimde duygularımı paylaşayım demek belki yobazca düşünüyor olabilirim ama kendimi kötü hissederim ben
anonim
peki beğenmeyen erkek bakar mı veya bakıştığı kızı arkadaşlarıyla konuşur mu?
anonim
karşı tarafın adım atmasını beklemek yerine duygularını bir şekilde söylesen...en kötü ihtimal reddedilsen ne kaybedersin senden ne eksilir. 3gunluk dünya ince hesaplara gerek yok ki; bu zamanlar daha geri gelmez hele ki kalmış şurda 4/5 hafta finallere sevgiyle kal güzel kadın...
Gerekovic
ben de bir kadınım. ve kalkip cesaretimi toplayip cok da güzel söyleyebiliyorum. kendinizi aşın biraz.