and he lived happily ever after
çok rüya görüyorum ve ne gördüğümü anlattığım zaman ne ayrıntılı rüya görüyorsun öyle sen yorumunu alıyorum genelde. rüya görmeyi seviyorum, gördüğüm şey korkunç bile olsa; çünkü düşününce uyurken bir halt görmediysen her şey karanlıkta geçmiş, boşa geçen onca saat gibi geliyor :d lakin bir de rüyaları unutma olayı var, gerçekliğe adım atar atmaz rüyaların çoğu da siliniyor maalesef. unutmak istemiyorum gördüğüm rüyaları; çünkü onlar ayrı bir hikaye cidden, bazen uyandığım gibi yazmalıyım rüyalarımı unutmamak için diyorum; alışkanlık edinince rüya unutma ihtimali azalıyormuş herhalde, ama pek gerçekleştiremedim bunu.

rüyalarımda kimi zaman uçtum, kimi zaman ışınlandım. ne ortaçağda kale savunmadığım, ne özel bir timin başında düşman bir generali ele geçirme operasyonu yapmadığım kaldı. kendimi kadın olarak bile gördüm, hem de bir ajandım ve düşman bir bakanı ayartmaya çalışıyordum bilgi almak için sjjsksksk. defalarca ölerek uyandım, bir defasında bir yaratık güzelim kafamı gövdemden ayırıyordu. uçak kazası mı, köpek saldırısı mı, uçurumdan düşmek mi, bilmediğim bir dilde konuşmak mı? cinsel münasebetlerden bahsetmeye gerek yok, herkesin gördüğü şeyler zaten sjksksks. herhalde rüyalarımda bir tek yerçekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı almadığım kaldı. bir ara ciddi ciddi bu rüyalardan roman falan çıkar la diye düşünmüyor değildim sjskskks.

bir rüyam kısaca şöyleydi: rüyamda hafızamı kaybetmişim. kim olduğumu, nereden geldiğimi falan hiç bilmiyorum ama yeni bir hayat kurmuşum bir şekilde. bir gün bir sinema bileti geliyor bana, gidiyorum sinemaya. hafızasını kaybetmiş bir adam ve karısından bahsediyor izlediğim film. filmden sonra böyle sarışın, kısa saçlı güzel bir kadınla tanışıyorum bir yerde oturup film hakkında konuşuyoruz. filmdeki kadın için çok üzüldüğümü, çok zorluklar yaşadığını söylüyorum. yeni tanıştığım kadın da demesin mi o kadın benim (beni temsil ediyor anlamında), ben senin karınım diye. ben şok, ben iptal. nabız 200. ufak çaplı kriz ve ardından uyanış, o güzel kadınla evli olmadığım gerçeğiyle yüzleşme ve üzülüş, İstiklal marşı, kapanış shjsksksks.

aslında yazıma farklı bir amaçla başlamıştım, rüyalarımda canileşiyorum bazen ve hafif endişelendirmiyor değil bu konu beni, başka zamana belki :d tatlı rüyalar herkese jskskdkdk

Yorumlar