anonim
bu aralar çok moralim bozuk çünkü sevdiğim kişinin beni arkadaşlarımla aldattığını öğrendim. hazırlıkta okuyan r.f.t. ismini de yazıyım ki başka aldattığı varsa çıksın ortaya. bu çocuk o kadar tatlı sevecen gözükmüştü gözüme ama dün onu ve en yakın arkadaşımı yaşamda el ele gördüm foto da çektim delil olsun diye. sonra arkadaşıma yolladım sen nasıl bir pisliksin diye. sonra öğrendim ki ben dahil 5 kızla aynı anda çıkıyormuş. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. yani ben bunu nasıl fark etmedim. çok güzel davranıyordu bana karşı hiç bir dediğimi iki etmedi. o masum tatlı çocuktan nasıl böyle bir canavar çıktı ya. sanki kabustayım da uyanamıyorum. sizin de çevrenizde böyle insanlar varsa dikkatli olun derim. ben yandım siz yanmayın.

Yorumlar

gartoncu
arkadaşı tebrik ediyorum başarılarının da devamını diliyırum. eğer o r. f. t bunu okuyorsan beni bul yiğidim. sende üzülme pek üniverste ortamı işde böyle böyle öğrencen karşı tarafı hiç olmamış devam et.
anonim
nasıl yakın arkadaşsınız siz birbirinizin sevgilisini bilmiyosunuz falan
anonim
bunlar aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmışlar. :))
anonim
aldanma mahsun çocuksu yüzünee... hep böyle masum görünenler saman altında su yürütüyor zaten.
anonim
pek emin olmamakla beraber bu kişiyi yurttan tanıyorum .eğer tahmin ettiğim kişiyse tam bir playboy hiç öyle masum görünmesine aldanmayın onun her gördüğümde başka bir kız var yanında bizim hakkımızı da götürüyor şerefsiz :)
alpheratz ✨
çocuğu neden ifşa ediyorsun ortalık yerde. yok şöyle yok böyle diye. vermeseydin arkadaşım senin bu yaptığın çok mu ahlaklı mantıklı hareket. ortalık yerde yok 5 kişiyle sevgiliymiş. kendiniz malsınız bir de adamın adını çıkartıyorsunuz.
turevinial
oğlana helal olsun. size gelince agshfgdd hala yazarken masum tatlı çocuk diyebiliyorsun. sizin gibi akılsızlara az bile yapmış benim elimde olsa beşinizle değil onunuzla sevgili olurdum.şimdi git babanın dizinde ağla shdshds hayat çok çektirmiş size
anonim
burda bana akılsız diyenler benim suçum ne hayır aldatılan benim neden üstüme geliyorsunuz ahlaksızlığı yapan o neden suçlusu benim burda onun ismini ifşalamaktaki amacım hala onunla sevigili olduğunu düşünenler olabilir onları uyarmak için bilip bilmeden konuşmayın
anonim
beyler neden kıza yükleniyorsunuz anlamış değilim.birinin karaktersizliğinden başkalarının da canı yanmasın diye kız uyarıyor.bunu ifşa etmeye de bal gibi hakkı var.bazılarınız da helal olsun yazmışsınız, edepsizlik ne zamandan beri tebrik edilecek bir şey oldu?