anonim
geçen gün onu beklediğimi ve onun üzerinden pana-fenerbahçe maçına totem yaptığımı yazmıştım. totem tuttu ve seri 0-2ye geldi, öndeyiz. onla tanışmak önemli ama diğer yanda totem var. ben yine aynı yerde onu bekleyeceğim. onun üzerinden totem yapacağım. İstanbul'da pana'nın işi bitecek. seri 0-3 ile fenerbahçe'nin olacak. totemim devamlılığı için saat biraz geç olsa da yine 1 gün sonra yazıyorum. tanımadan uğurlu geldin ve f4'den önce olurda tanışırsak maçları beraber izleyeceğiz. İzlemesende varlığın yetecek. umarım tanışırız. amin.

Yorumlar

anonim
seni bekliyor olacağım:dddd
anonim
sen nerdesin:(
anonim
ben salı-çarşamba orda olmaya çalışıyorum ama sen yoksun :(
anonim
orda beklediğin için orda bulacağımı bildiğim için belkide bende ordaydım. karşılaşmalarımız şans değildi. şimdide karşılaşmamamız şans degil.
ben oraya belkide sadece senin için geldim bekledim.şimdi çok istiyorsan nerde bulacağını biliyorsun.
" bir yabancı" ne garip sen anonim sin sana yabancıyım
ama o anonim değildi onada yabancıymışım.
herkes ayrı yerlerde çok güzel bekliyor.
bilmeden ağaç oldum bilsem beni bekliyor..su olur hava olur firar ederim :d
anonim
herkes ayrı yerlerde çok güzel bekliyor. ne güzel cümle. bende böyle bir şey okumuştum; dün beni mutsuz edenleri, bugün başkaları mutsuz ediyor. her insan hiç tanımadığı bir insanın intikamını alıyor. biz nerde bekleyelim birbirimizi? :)
anonim
umut var umut, gönül laf dinlemiyor anladım ki dünyanın bi ucuna gitsem o benle gelmiyor o orda hep onu bekliyor.
o orda umutu beklerken ben başka durağa gidemem.
orayada gidemiyorum ama en azında evimde otururum.
gönül ya elinder tutar onu getirir, yada elimden tutar göçeriz. o nu bekliyorum.:)
sen hangi mevsimdesin bilmem belki göç zamanım da durak olursun.
anonim
emrah serbes'in sevdiğim bir sözü var: ''hayatımızı değiştirecek insanlar sessiz, sedasız yanımızdan geçip gittiler.'' şimdi birbirimizin öylece geçip gitmesine müsade mi edeceğiz? ya da sen evde umutla oturup yağmurun pencereye vuran damlaları mı dinleyeceksin? yoksa ıslanmayı göze alıp dışarıda mı bekleyeceksin? benim sevdiğim mevsim bahar. böyle ne tam sıcaktır ne de tam soğuktur. baharın tatlı bir soğuğu vardır. umudumu korumama yardımcı oluyor.
anonim
ah be kardeş ben ona direk sevdiğimi söyledim zaten o sadece baktı hani
bir gönüle giremezsen bakıp viran eyleme demişler. o viran eylemeyi seçti. o bana ne seviyorum ne sevmiyorum dedi.ne kal ne git dedi. sadece baktı bakmıyorum sen yanlış anlamişsın dedi aklımı gönlümü kaçkez sorguladım ben ütopik birimiyim diye.sonra yine karşilaştık yine baktı.
yani ben onun kapısına 3 kez vurdum vurmakla kalmadım gittim bende korkuyordum elimden bu kadar geldi.
şu gönlüm derya deniz ilkdefa bir kıyıya vurdu. bir parçam sanki yetim kalmış gibi üşüyor , canı yanıyor. yapma etme gel vazgeç diyemiyorum. gönül işte ferman dinlemiyor.
ben zaten yetim kalan parçama hergün sırılsıklam oluyorum.yine giderim yine beklerim lakin şu gözlerim helalimden başkasına bakmasın derken , sevdiğimden gayrı kimseye umut arzetmesin derken , onun beni braktığı kararsızlıkta onu ararken başkalarıyla çarpışan gözlerim sözlerim olmaya başladı onu ararken çıkmaza girmemten korkuyorum.
ona hiç kızmadım çünkü onun hangi sınavlardan hangi zorluklardan geçtiğini bilmiyorum ne düşündüğünü neden böyle davrandığını bilmiyorum belki onun farklı beklentileri korkuları hazları vardır.
ama beni bu boşlukta bırakmada seviyorum dese bekle dese ahrete kadar, beklerim sevmiyorum desin bakmasin bidaha bana öyle, bende olmadı deyip oturayım.
kimseye neden diye sormuyorum.
ben beklemekle kalmadım yani gittimde elim boş döndüm.
anlayacağın artık çok korkuyorum dışarı çıkmaya.
anonim
neden böyle olduğunu bilmiyorum. ardında ne kadar soru barındıran bir cümle. düşünmeye kalksan milyonlarca düşünce çıkar ama gerek yok. ben insanın kendine saygısı olması gerektiğine inanıyorum. şimdi bende ay'da yaşamak istiyorum. ciddi ciddi. görebilsem neptün'de yaşamak isterdim, onun üzerinden hayal kurardım ama görünmüyor. şimdi ay birçok gün karşıma çıkıyor. ama olmayacak onu biliyorum. gördükçe bakıp gülümsüyorum. normal olan londra'da, seul'de yaşamak istersin ama ben ay'da yaşamak istiyorum. ordan herkesin karşısında, dünyayı izleyerek, onunla beraber ölmek. sonuçta ben ölünce benim için o da ölmüş oluyor. realist olmak gerektiğinden dünya üzerindeyiz, mecburen. ve bir şekilde mutlu yaşıyorum. olmayınca taklidini yapıyoruz.
anonim
fener yine kazandı naber:) beklemede göreyim.
varya sırf onla kavga edebilmek için fanatik cimbomlu taklidi bile yapardım.
anonim
tranzonsporlu taklidi yapsan daha çok kavga edersin :d ömrüm beklemek ile geçiyor zaten. uykuyu, senin buraya yazmanı, yöneticinin yayınlamasını, yarın 9.15 dersini ama gitmeyeceğim, onu, bunu diğerlerini hep bekliyorum. az önce bir şarkı denk geldi nerden geldiğini hatırlamıyorum sende dinle bossy - son karar :)
anonim
dersim 2: 30 bitiyor lakin her ne sebeptense 3,5 yıldır ikinci öğretinlr derse girmeyn ben sorumsuz öğrenci taklidi yapıp 17;30 lara kadr okulda takılmacalr. gündüzler uykusuz, gece uykusuz . sanki beyfendi gibi sabah 11lere kadr uyuyabilenler gibiyim de.öyle uyuklrsn derslerde...bulabilgiğin aralarda.
o bilmez zati 16:30 17;00 araları şanşlı o,
perşenbe leri her seferinde o kapıdan dönm zor dersine dklr önceden geln sınıfta yer kapmaclr oynayan 🤓 öğrenci profili. kapıdn cıkar çıkmaz ok gibi sınıfta yerimi alıp, pencerelere koştuğumu bilmez, gitmeleri izlemek gibi bir hobim olduğunu bende bilmezdim.tabi bi kaçkez önünü gitme dercesine kapatıp, anlaşlmynca.
boş saatlerde köşemden kitaplardan cıkmayn ben , kantinlerde sudan sebeple gezmeceler, abur cuburu ağzına koymayan okulda ağır geliyo diye öğlen yemk yemyn ben, kantinde ne alsamlarla zamn geçiriyir bi yere oturup rast gele sınftan bahane bekliyor.
bunlar hiç birşey aslında ben zaten yorulmayı seven biriyim. daha neler yaptım yaparım da ne gerek var dillendirmeye eninde sonunda biri çıkıp "yapmasaydın " der sanki ben dedim der.
anonim
9:15 te dersim yok pazrts,sl,cşb, sen o değilsin 🤗🤗🤗🤗ben onu bekleyecegim birşekilde . şarkıların gözü körolsun.
ben türkü dinlerim. türküler kadar anlamlı olsun sevdalar. yaşanmışlıklar.
bari anonimken yapma:d
anonim
bende biliyorum beklediğinin ben olmadığımı veya senin o olmadığını. mesajlar gelince yazma gereği hissettim. o yapmış bari ben yapmayayım. :) ben hiç sevmiyorum okulda beklemeyi, vakit geçmiyor. bitsede gitsem kafasındayım. 3 sene 2 ay sonra bitecek, 1 senenin bitmesini bekleyeceğim. bende her türden dinlerim. garip belgeselini izledikten sonra saygı boyutum bin kat daha arttı. hepsi bir derdin sonucu olduğundan saygı duyulması gerek. selanik türküsü'nü tavsiye ederim. :)
anonim
bir selanik türkusü derki al bâşımdan bu sevdayı götür yare ver:(
kusura bakma napayım artık sanki herkes o😔anonimler bile..
anonim
tolga çandar'dan dinlemişsindir umarım veya dinliyorsundur. :) şimdi sana başımdan geçen bir olayı anlatmak isterdim fikrinin değişmesi için ama burada şartlar el vermiyor. çünkü yazdığın gönderi silinmiyor. :)
anonim
yok be arkadaşım bazen öyle efeleniyomda,
ben sevdiğimin degil canı acısın, kemsöz değsin istemem.allah onların mutluluğunu eksik etmesin.zorlamiycm bugun gittim 2 saat bekledim bi ara geldi , kaçamak bakıslarını yakaladm amma artık yok gitmiycm, belki oda mavi boncukçudur, veya başka sevdiği vardır bizlede ehh işte, veya sevmeye korkuyordur,
her neyse bunların hiç biri umrumda değil
ben onu sevdim , o mükemmel kalsın şu sol yanımda.tolga çandar dinledim sen dedikten sonra dinlenesi bir sanatçıymış sagolasın :))
İnşallah iikimiz ayrı yerlerde hep güzel bekleyenlerden , güzel sevenlerden, güzel bitirenlerden oluruz.:))😉😉
anonim
bir egeli olarak cümlende efeleniyorum deyince hoşuma gitti. :) umarım dediğin gibi olur. ve her şeyin hayırlısını diliyorum. yarın totem zamanı benim içinde. :) kendine iyi bak, selametle. :d