anonim
geçen gün onu beklediğimi ve onun üzerinden pana-fenerbahçe maçına totem yaptığımı yazmıştım. totem tuttu ve seri 0-2ye geldi, öndeyiz. onla tanışmak önemli ama diğer yanda totem var. ben yine aynı yerde onu bekleyeceğim. onun üzerinden totem yapacağım. İstanbul'da pana'nın işi bitecek. seri 0-3 ile fenerbahçe'nin olacak. totemim devamlılığı için saat biraz geç olsa da yine 1 gün sonra yazıyorum. tanımadan uğurlu geldin ve f4'den önce olurda tanışırsak maçları beraber izleyeceğiz. İzlemesende varlığın yetecek. umarım tanışırız. amin.

Yorumlar

anonim
ah be kardeş ben ona direk sevdiğimi söyledim zaten o sadece baktı hani
bir gönüle giremezsen bakıp viran eyleme demişler. o viran eylemeyi seçti. o bana ne seviyorum ne sevmiyorum dedi.ne kal ne git dedi. sadece baktı bakmıyorum sen yanlış anlamişsın dedi aklımı gönlümü kaçkez sorguladım ben ütopik birimiyim diye.sonra yine karşilaştık yine baktı.
yani ben onun kapısına 3 kez vurdum vurmakla kalmadım gittim bende korkuyordum elimden bu kadar geldi.
şu gönlüm derya deniz ilkdefa bir kıyıya vurdu. bir parçam sanki yetim kalmış gibi üşüyor , canı yanıyor. yapma etme gel vazgeç diyemiyorum. gönül işte ferman dinlemiyor.
ben zaten yetim kalan parçama hergün sırılsıklam oluyorum.yine giderim yine beklerim lakin şu gözlerim helalimden başkasına bakmasın derken , sevdiğimden gayrı kimseye umut arzetmesin derken , onun beni braktığı kararsızlıkta onu ararken başkalarıyla çarpışan gözlerim sözlerim olmaya başladı onu ararken çıkmaza girmemten korkuyorum.
ona hiç kızmadım çünkü onun hangi sınavlardan hangi zorluklardan geçtiğini bilmiyorum ne düşündüğünü neden böyle davrandığını bilmiyorum belki onun farklı beklentileri korkuları hazları vardır.
ama beni bu boşlukta bırakmada seviyorum dese bekle dese ahrete kadar, beklerim sevmiyorum desin bakmasin bidaha bana öyle, bende olmadı deyip oturayım.
kimseye neden diye sormuyorum.
ben beklemekle kalmadım yani gittimde elim boş döndüm.
anlayacağın artık çok korkuyorum dışarı çıkmaya.