elt
bu sıralar sorguladığım tek şey insanların samimiyeti. sizin de gözünüze çarpmıyor mu ? her yerde yapmacık abartılı tavırlar sırf laf olsun diye sarfedilen sözcükler. yorulan bir ben miyim ? ortam için kurulan sözde arkadaşlıklar , her gün başkasına aşık olup ölüp bitenler heveslerine aşk diyenler. aşkın ve arkadaşlığın anlamını yitirdiği bugünlerde ikisini de inancımı yitirmeme ramak kaldı..

Yorumlar

girgirina
evet katılıyorum size sorsanız herkes leyla ile mecnundur,herkes mukemmeldir sizinde dediginiz gib yapmacık aşklar ve arkadasliklar malesef gunumuzde hat saffada.ama siz yinede bunların gercekte boyle olmadigini (askın ve arkadasligin dostlugun)askın canım cicimden ibaret olmadigini arkadasligin dostulugun biibirini kandirmak olmadigini fsrkindasiniz ve sadece bekleyin goreceklerdir zaten hatalarini.boyle nedenlerden dolayida aska ve arkadsliga dostluğa olan inancinizi yitirmeyin aksine dort elle sarilinbence:)tesekkurler
anonim
askta samimiyet cok zor da gercekler dostlar mutlaka vardır. hataları görmekten cok iyi yonleri de görmeyi deneyin derim.
anomine
haklısın ama neyse ki hala iyi insanlar var. bulmak/rastlamak önemli.
İnsan'a rast gelesin😉