Konçuy
türkiyedeki en kötü fakültede okuyorum. bu kadar kalitesiz eğitim olmaz.seneye zaten iyice rezil bir hale geleceğiz ne diyim ki?

Yorumlar

Konçuy
öncelikle bende samsunluyum kendi memleketime laf söylemem zaten. benim eleştirim çarşamba da olması nedeniyle hoca yoksunluğu çeken ve bu yüzden eğitiminin gittikçe kalitesizlestigi fakülteme.sene başında çok seviyordum hocalarimiz ders kacirmiyorlardi.ben birinci sinifim ve namik hocanin ününü duydum evet.fakat sorun şurda başlıyor. seneye namık hoca yada yılmaz hoca olmayacak.yerine onlar kadar donanımlı birilerini getirebilirler mi bu kısa sürede? seneye öğrenci alinmayacak olmasinin sebebi kim?hoca eksikliği değil mi? asistanlarimiza ve hocalarimiza laf ettiğimiz yok ki.ayrıca ben burayi sevmesem gelmezdim ki. puaninin cok üstünde olan bir puanla geldim burdan vurmata calismaniz çok ayip.demek istediğim sey şey benim derdim fakülte değil gittikçe fakültemizin sona doğru sürüklenmesine sebep olanlar. gelip gelmemem konusunda sizin bir söz hakkinizin olduğunu düşünüyorum @anonimbayan. gitmek isteseydim giderdim ya da giderim ganom kötü değil. ben burda iyi bir eğitim almak istiyorum sorun bu. @neutron @onumarkamsobee @mimarlique @odin @degisikbiradam
çarşamba evet sosyal olunabilecek bir yer değil ama emin olun okulumu sevdikten sonra umrumda olmuyor fazla.yeter ki hoca gelsin.