anonim
okuyun. belki gurursuzluk, onursuzluk ya da rezillik. ama tam tersi çaresizlik. 4 yillik sevgilim. daha otesi canimdan bir parca. terkedisinin 50. gecesi olmasi lazim bu gece. ve sevgilim var diyisinin 35. gecesi sanirsam. her gun gece gunduz don diye yalvarislarimin sonlarina geldim. onsuz olma korkusu yuzunden gururumu yedim bitirdim. bir umit ile cabaladim. umit verdi donmedi. sevgilisiyle oldugunu bile bile yalvarip yakardim. o cocukla konustum. 4 yillik sevgilisi olarak o 35 gunluk karaktersizle konustum. benim canimi cigerimi yanagindan opup melegim diye sevdigini soyledi. ve hersey dondu kaldi. birsey koptu icimden. oydu belki kopup giden. kelimeler agzima geldi. ayni yastiga bas koydugumu, beraber uyudugumu soylemek istedim yakistiramadim kendime. ve simdi anilar kalbime saplanmis bicak gibi. ben o bicaklari cikariyorum yuregimden. hepsi cikana kadar olmem insallah. belkide dunyanin en vefasiz en insafsiz insanini sevmisim. ilk kez yasamak olmekten zor. umidim var ama. bu gunler gececek. ah dahi edemedim. uyuşup kaldim. melegim diyip yanagindan opuyormus... iyi geceler arkadaslar. iyi geceler.

Yorumlar

anonim
kimse için üzülmeye değmediğini er ya da geç anlayacaksın. öyle olacağını bilemezdin sen sevdin bütün herseyinle olması gerekeni yaptın o haketmedi sadece. uzulebildigin kadar üzül agla sevdiğin için pişman olma bu bi sınav atlattigin zaman herşey daha iyi olucak inşallah. derler ya her yara bi gün muhakkak kapanır insan etinin terbiyesi bu diye emin ol izi kalsa da o yaranin artık umursamiyosun bi süre sonra farkına bile varmiyosun.
jklmn
vefasiz ve insafsiz biri icin kendini bu kadar hirpalama 4 yillik emege ragmen seni birakip da baskasina gitmisse degmez birde umit vermis sana iyi tarafindan da bakmak lazim ya daha uzun seneler gecirseydiniz birlikte. bu zamanlarda gecicek ve daha iyisini bulucaksindir sadece sabretmek onemli..
alpheratz ✨
odin cevabını vermiş ahahah olur öyle şeyler öper, öptürür filan.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
hajum seninle uyuyan başkasına öptürür, çarptırır(kadeh), taktırır(yüzük) o yüzden çok üzülme
fore
zamanla geçecek inşallah üzülme kardeşim @anonim_bay
and he lived happily ever after
yine rezil, empati yoksunu yorumlar. muhtemelen kimseyi bu kadar sevemedikleri için olayı zihinlerinde canlandıramıyorlar. her gün başka bir hatunun koynuna girdikleri için, o hatunun başkasıyla takılması sorun teşkil etmiyor onlar için. biri gideeer biri gelir ne de olsa. çünkü arada aşk yok libido var, sadece amaç sevişmek. hiçbir insan özel değildir, sadece benim amacıma ulaşmak için kullandığım araçlardır. sevişebiliyor muyum ben ona bakarım. kimseye karşı içimde sevgi olmadığı için terkedildiğimde bana koymaz, o yüzden biri gelip bana senin ex hatun şu kişiyle şunu yapmış
and he lived happily ever after
... derse sevinirim hatta, hiç koymaz. niye koysun ki. İfade edilmemesi gereken şeyler yoktur kendi aramızda, herkes aklından geçen her düşünceyi özgürce söylemelidir. karşı tarafın ne hissettiğini önemsemenin hiçbir anlamı yoktur değil mi.

İşte bu düşünceler bütünü bu rezil yorumlara sebep oluyor bence. İki kadın adam akıllı yorum yazmış, teselli vermeye yol göstermeye çalışmış, erkeklerin yazdıklarına bir bak ama hepsi d*şak geçme peşinde. (biri hariç) çok güzel.
and he lived happily ever after
@odin onursuzca davranışta bulunan sensin. herkes biliyor neyin ne olduğunu. beni önüne gelenle sevişmek isteyen ama evleneceği kızda da bekaret arayan yaratıklarla bir tutamazsın. kimin kiminle seviştiği beni alakadar etmiyor, isteyen istediğini yapsın. ben bunun üzerinden duyar kasmıyorum. ben şunu diyorum, sen 4 senelik sevgilinden ayrılıyorsun ve üzüntünü dile getiriyorsun ve biri çıkıp diyor ki sadece öpüyorsa iyi. adamın tüm bunları anlatma sebebi bu mu yani, başkasının ona "yaa onlar sevişiyordur bile" onayını almak mı? herkes neyin ne olduğunun farkında zaten, senin bu yaptığın sadece moral bozmak. yaptığın birilerinin mağduriyeti üzerinden dalga geçecek konu bulmak, sonra nerede kaldı insanlık. bir arkadaşın sana bunu yapsa gerçek hayatta kafa atarsın, burada yaptığın yanlışı savunuyorsun. benim insanların doğaları gereği yaptığı sevme sevilme sevişmeyle bir alıp veremediğim yok, ama ifade edilmemesi gereken de şeyler vardır. yüzsüzlüğün lüzumu yok.
chen
bi şeyler yazacaktım ama sevgilinizin goncasından sonra yorum yapmaktan vazgeçtim gidip intihar edecem bb .s.s
anonimuser236
yahu adı üstünde eski sevgili. İsterse krem peynirle sevişsin bitmiş gitmiş neyin davası bu? hayır erkek yapınca normal kız yapınca avvv. sonra sağda solda feminizmcilik yaparsınız. lütfen rica ediyorum ama aa
alpheratz ✨
olum benim aşık olduğum, derdinden 50 kilo kaldığım kızın 2 yaşında kızı var. aşkı, sevgiyi, vurgunu hiç konuşmayalım isterseniz. ne yapalım "takma kanka geçer yaa" mı diyelim? olayın aslında o kadar basit olduğunu canı acısa bile öğrenecek bizim yorumlarımızdan. çıkarım yapabilmek lazım tabi.
and he lived happily ever after
@odin şimdi sen diyorsun ki 9 senelik ilişkim bitmiş bu durum o yüzden bana komik geliyor. her şeye böyle kılıf mı uyduralım? bizim zaten bir mazeretimiz var, bu kişiyi anlamaya çalışmama gerek yok mu diyelim? olay senin daha önce ne yaşadığın değil ki. başka bir insan başka bir zamanda seninkinden tamamen başka bir olay yaşamış, tüm ayrıntılarını biliyor musun bu ilişkinin bilmiyorsun. beni bu arkadaşın eylemlerinin etik olup olmaması konusunu niye eleştirmediğimle suçlamaya çalışmışsın, ben arkadaşın yaptıkları tamamen doğrudur demedim ki eleştirilebilecek tabiki yerler var, lakin ben sadece sizlerin yaptığınız eylemin yanlış olduğunu ve bu olaya verilecek tepkinin bu şekilde olmaması gerektiğini anlattım. kimsenin yaşadığı olayı kendinizinkiyle bir göremezsiniz, onları anlamaya çalışmalısınız. dalga geçmemelisiniz. ben tıp okuyorum, mesleğimi ihva ederken kaç kişinin ölümüne tanık olacağım belki kim bilir. elimde beş yüz tane hastanın ölmesi, beş yüz birinci hasta kıçına süpürge sopası girmesi dolayısıyla öldüğü için ailesine açıklama yaparken gülmemi mi gerektirecek? bu kadar ölüme tanık olduğuma göre gülerek açıklama yapmak benim hakkım yaa mı diyeceğim. bu mudur yani etik-ahlak? geçin bu mazeretleri.
anonim
@dargpassage @odin benden ayrildiktan 1 hafta sonra sevgilim var dedi. eski sevgili muhabbeti derken aradan 2-3 ay gecmedi. o zaman biz birine umut verelim sevelim sevsin bizi. hayaller kuralim ugrasalim. sonra terkedip birisiyle cikalim ve hakli olalim. mantikli mi yani? yinede dalga gecer gibi yorumlamasaydiniz. cunku herkese anlatamayacagi seyler olabiliyor insanin. olayin gercekligini kavradim dostum ben. ben kizi veya sevgilisini rahatsiz etmedim. ben 4 yillik emegimi kaybetmemek icin cabaladim. bugun benimleydi 1 hafta sonra baskasiyla cikti. bazi seyleri soylememek daha iyi bende goruyorum bircok seyi. yani senin yorumun bile koydu anlatabiliyormuyum. zaten perisan olmusuz kardesim yaranin ustune tuz basmak fayda etmez zaten yaniyor. @felagund kardesim yazdigin hersey icin allah razi olsun. anladigina sevindim beni sagolasin.