anonim
aynı bölüm dönemimin gececisi.(müh.) ne güzel başım önümde gönül evimde geçinip gidiyordum. nasıl estin işledin içime bilmiyorum kapıldım attım kendimi dışarı, dışardan korkmama rağmen çıktım, tutarsın sandım, vurdum ya kapına dilencimi sandın, tanımamazliktan geldin. sonra dışarda nerde görsen gel tutcam gibi baktın, acıdın mı¿, yada seninde evin de kırık dökük beğenmem mi sandın, dilenci değildim, sevmek sevilmek değilde sevincin olmak istedim. o görkemli evinin gülüşünün ardındaki derinliği görmedim mi sandın ama bi nebze korkmadım. sen gelmezsin diye kapına kaç kez vurdum hiç birinde tanımadın. zira dışarda aynı kapıldığm bakış.  seni görüce aklıma fikrime düşünce içim içime sığmıyor koşup tutasım var elinden, sonra kocaman bi korku ya... sen korkuttun.
madem tutup elinden sevdamın ev olmayacaktın soğukta bırakacaktın, niye bakıp viran ettin benim evimi demiyorum. çünkü hazineler viran gönüldedir sende benim gönlümün hazinelerini belkide taşıyosun. yada neden izin vermedin sevdam tutup getirsin anaocağına. neden niçin... yoruldum senden sevginden değil senin sesizliğinde çırpınmaktan. dersim olmadığı halde bahaneler üretip senin saatine çakışana kadar bekledim. ama artık bahanemde kalmadı. beklemek istiyorum ama kendimi avutacak bişe kalmadı.
bazen gelmedin bazen geldin öylece baktın. bakışların kal der gibi ama ben o gönlü o bedeni emaneti bir heves uğruna, büyütüp koruyup kollamadım.
ya adam gibi tut, yada adam gibi git de.
ama bişey de be.. saplanıp kaldım, allah için bi kez kötü düşünmedim hakkında. yine düşünmem. gönül işte düştü sana ben laf anlatamıyorum inanmıyor sen de... bi iki gün mızılar da susar... korkuyorum dışarda yitip gidecek... ya biliyonmu konuşamadığıni bile düşündüm.
İşaret dili öğrenirim sorun yok. ne derdin var niye konuşmuyon .

Yorumlar

anonim
sen konuşsana madem bu kadar düşünmüs onula neyi bekliyorsun ki 😉