anonim
o gün yapılan bir sohbetin üzerine denk gelen bir röportaj ve benim yanımdaki arkadaşıma eğlencesine yaptığım bi gönderme . amaç ne peki? gırgır şamata , bir çok kızın bitmek tükenmek bilmeyen kozmetik alışverişini dillendirmek. %95 yayınlanmayacağını düşündüğüm bir konuşma . burda tipimden tutun karakterime kadar bir çok yorum yapmışsınız. çirkin, kezo, ezik, başkasından geçinen vs. hayatım boyunca hiçbir zaman güzelim diye bir şey iddia etmedim zaten. hesap konusuna gelince görüşeceğim kişi ister hayatıma giren yeni bir insan olsun ister eski ve devamlı görüştüğüm arkadaşlarım olsun her zaman cebimde ne kadar param varsa o kadar yedim içtim. zaten bi kahve parası ödediğiniz için bu kadar laf yapacaksanız hiç buluşmayın ya da hiç elinizi cebinize atmayın.

Yorumlar

anonim
buradan atıp tutmayı marifet sananlar var. aniden biri mikrofon uzatsa kem küm edecekler ama senin yaptığın şakayla karısık konuşmanı nereye cekmisler. hic aldırma gayet iyi bir röportaj olmus kardesim 👏
anonim
buralar değerlenir
neutron
o yorumları yapanlar hayatları boyunca tek takılıp başkalarının hayatlarını izlemiş tipler boşver kardeş
turevinial
bizde burada eğlencesine sana gönderme yapıyoruz. yayınlanıp yayınlanmayacağını bilmiyoruz hemde krdş, zaten bi kahve parası dediğin ülkede tek kişinin açlık sınırı 1500 lira. hayatı bu kadar hafife alma.
tisikkirlircinim
tipe bak kezo ve erkeğe muhtaç birine benziyor sözlerini söyleyenlerin eğlencesine gönderme yaptıklarını düşünmüyorum.

sözlerin arka planını bilmediğiniz için eleştiri de bulunabilirsiniz sözüm yok. ama bazıları eleştiri yapmakla hadsizliğin sınırlarını ayırt edememiş . tekrar söylüyorum ; eğlencesine yapılmış bir muhabbet . kesinlikle bunları söylerken herhangi bir art niyetim yoktu, burda bazı insanların anladığı türden bir düşüncem de yoktu. konunun buraya çekilmesinden dolayı şaşkın ve üzgünüm açıkçası .
anonim
hayatı hafife almakla ne alakası var ya. oyle dusuncek olursak hicbir konuda saka yapmayalım hatta hic eglenmeyelim. sanırsın sizde vicdan var bu kızda yok. olayı baska yerlere cekip de kızın canını sıkmaya gerek yok.
toretto
makyaj malzemesine 90 tl veren senmisin?
anonim
ve beklenen kişi konuşur dın dın dınnn 😮😈
bydiem
yavrum tamam da sen onları niye takiyosun ki kendini bildiğin sürece kimin ne dediğini takmana gerek yok bence salla gitsin yani😊😊