thyke
kızlar sizler ne dersiniz bilmiyorum ama. şuan hepimiz kariyer peşindeyiz. evet ama bir gün evlenip çocuğunuz olduğunda çalışmaya en azından okul çağına gelene kadar ara vermeniz. emin olun maddi ihtiyaçları olduğundan daha çok manevi ihtiyaçları oluyor. şu bakıcı videolarından sonra duygusallık oluştu. ve ben annemden çok küçük yaşta bir süreliğine ayrı kalmak zorunda kaldım. etkilerinin halâ olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar

bimecnun
kızlar ne der bilmiyorum ama ben seni destekliyorum .
aldebaran 🌟
annesini annesinin işi gereği çok görmeyenlerden biri de benim. evet, sikinti oldu bu. mesela şu an yakin bir anne-kiz ilişkimiz yok. aramasa aramiyorum. örnekleri gördükçe de evlenmeme karari aldim. gereksiz. saygılar.
luna
bende senin gibi düşünüyorum. eğer işi çocuğunun yanında olmasına engel ise bir kadın anne olarak çocuğunun yanında olmalı. çünkü küçük bir çocuğun en çok ihtiyaç duyduğu kişi annesidir.
Kendihalindebiri
aynen öyle çocuğunu anne büyütmeli bence
chen
kader kısmet. evlendik, çocuk yaptık işe devam edip etmemesi kaldı diyorum sadece :d
ceyrekmuhendis
zaten benim çalışasım yok 😂😂😂 şaka bir yana. bir çocugun en cok ihtiyac duydugu sırada yanlız kalmaması lazım.
anonim
öyle kolay zannediyorsunuz her halde ?! babanın kazancı az ise anne istemeden bile çalışmak zorunda kalıyor ,bu da çocuğun geleceği için okutmak için bi sürü masrafı için kimse keyfinden çalışmıyor zaten (parası ola ola biraz daha istiyorum diyenler hariç) allah bütün anneleri korusun .
anonim
bende calismicam gerek yok kocisim baksın bana ben çocuğumu bırakıp calisamam😂😂demi ama ne yapim parayi çocuğum onemli