alonecowboy
benim gibi hala bu saatte uyuyamayanlara iyi geceler , bu saatte uyananlarada günaydın 😃 ☺️...bu gece istemsizce sabahladım , derste çalışmadım.bu sene aşağıya kızlı erkekli bir grup taşınmış , sağolsunlar içerken tüm kullandıkları küfürleri duydum , böyle içmeyi bilmeyenlerin içmelerine uyuz oluyorum gelmişsin 30 yaşına(muhabbetlerinden anladım yoksa sormadım ) kızlara falan küfrediyorsun , sevmiyorum ben bu durumu; abi içmeyi bileceksin.tamam kafası güzel olabilir de böylede olmaz.bunu buraya yazma sebebim etrafınızda böyle durumlar oluyorsa hoş olmadığını anlatmak istedim. beni uyutmadınız bu seferlik ama yarın finaller var o zamanda bunu yapacak gibi duruyorsunuz ne yapayım şimdi ben ??

Yorumlar

anonimuser789
polisi ara "hocamız efendimizli, maklubeli, himmetli muhabbet ediyolla" diye ihbarda bulun.
alonecowboy
onlar bana karşı haksızlık yapıyor diye benimde onlara aynısını uygulamam doğru olmaz , bu bana göre hoş olmaz. suçsuz olduğu bir konuda insanları suçlamak istemem. @kavimlergocundekiyagmacihumanist
anonimuser789
@alonecowboy o zaman yasal yollarına başvur. suçlamak latifeydi, ama ciddi anlamda yaptırımda bulunmak istersen bu senin hakkın. devletin seni düşünmüş, haklarını koruma altına almış.

türk ceza kanunu'nun 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' başlıklı 123. maddesine göre; "sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir."

türk ceza kanunu'nun 'gürültüye neden olma' başlıklı 183. maddesine göre; "İlgili kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak, başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine elverişli bir şekilde gürültüye neden olan kişi, iki aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır."

bir de kabahatler kanununa göre de bir madde var, onun da para cezası var direkt.