anonim
mezun olup samsun'dan gitmem için geri sayım başladı. bu güzel şehirde son ayım. üç yıldır aşık olduğum bir adam var, başlarda onun da bana ilgisi olsa da sonradan işler değişti. özellikle son iki yıldır pek bir iletişimimiz yok ve ben hala aptal gibi tek başıma içimden, fakat hiç azalmayan bir aşkla seviyorum onu. ona karşı bir şeyler hissettiğimi zaman zaman hissettirdim, ama asla "seni seviyorum" diyemedim. bunu söylesem yine bir şeyler değişeceğini zannetmiyorum ama sizce içimin korunu biraz olsun serinletir mi? belki de dile getiremedigim için bu kadar içimde yer etti bilmiyorum. hani samsun'dan gitmeden önce yapılacak son on hareketten biri olur mu bu sizce? :) öyle bir şey ki bu; hani hiçbir faydası olmayacağını, sana karşı hiçbir şey hissetmediğini biliyorsun ama belki en azından iç sıkıntına iyi gelecektir, yükün hafifleyecektir, biraz olsun ferahlayacaksındır; bilemezsin. öte yandan red cevabı duyduğunda psikolojin daha mı kötüye gider; tahmin edemezsin. kısacası ben bu imkansız aşkın üç yıldır içimde yaşamış biri olarak, olmayacağını adı gibi bilen biri olarak, bunu ona açıklayarak burdan öyle gitmek ne kadar doğru olur? lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın, buna o kadar ihtiyacim var ki...

Yorumlar

anonim
ohaa aynı ben 😃 nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum. bende 3 senedir birini seviyorum aynı sınıftayız hem de. bende senin gibi imkansız olacak birini sevdim söyleyemedim. şuan 3. sınıfım. evime gitmeden önce söyleyeceğim ona ama içimde en ufak bir beklenti olmadan. sadece bilsin istiyorum o kadar. bunu yaparken de kendim için yapacağım kendimi daha iyi hissetmek için.. önceden neşeli biriyken onu sevdim seveli içimde o hüzün hiç gitmedi. o eski ben değilim. 4.sınıfa ise eski ben olarak geri döneceğim. bunu söylerken hiç bir beklenti içine girme. söylemen gerekli içinin rahatlayacağını düşünüyorum. İnan kaybedeceğin hiç bir şey yok.
seni tanımayı isterdim 😊
anonim
"söyleyeceğim, içinde en ufak bir beklenti olmadan." demişsin ya hani gerçekten çok benziyormuşuz. ben susarak hep kendime eziyet ettim, sen benim kadar bekleme olur mu? keşke bir yolu olsa tanışıp birbirimizi dinleyebilsek... admin kardeş duy sesimizi! :)
anonim
yorum yapan arkadaşla beraber yaşadığınız duygu her ne olursa olsun çok güzel. üniversite hayatım boyunca yazmadım buraya sırf senin için yazıyorum. mezun olmadan bende birine tutuldum ve söyledim, sevgili olduk. mezun olduktan sonra o orda kaldı ben başka şehire gitmek zorundaydım. İkimizde bunu bile bile sürdürdük farklı şehirlerde. görüşme şansımız yok. İlk başlarda mesafe sorun olmadı ama şu sıralar o zorlandığını söyledi. bitti bitecek ilişkimiz ve ben çok bağlandım. o yüzdende çok üzgünüm ağır geliyor ve bir yarım onla kalmış gibi. ama ben ondan hep şüpheleniyordum uzaktan devam ettirme ve beni sevme konusunda. yani ben bile bile lades dedim şüphelerime rağmen seviyorum diye devam ettim kopamadım. pişman değilim asla sadece çok üzgünüm ondan ayrılacağım için. İşte ikiniz içinde yaşanmış bir olay anlattım. bu tecrübeye bakarak karar verebilirsiniz belki bir şeylere.
girgirina
ben sizin yeerinizde olsam hic düsünmeden soylerim.keske dememek icin bile olsa soylerim hem kaybedecegin birsey yok bence hatta belki kazanacagin bir sey olur ki olmasa bile soyle bence...hemde hemen ara csgir biryere iki csy soyle anlat dok icini ve sor ona sadece evet yada hayir demesini soyle.evet derse ikinci cayi soyle hayir dersede teşekkur et ve kalk .