Snake
bugün duydum yıpranmış ayakkabıma ve hergün giydiğim polara söylenenleri. söylenenler gibi hergün farklı kıyafetler albenili ayakkabılar giymiyor olabilirim ancak çocuklar bakarken otomattan birşey alıp karşılarında yiyeceğime yebimdeki yemek parasıyla onlara almayı tercih ederim.
siz hiç sevdiği oyuncak ona alındığı andaki mutluluğu o albenili ayakkabılarınızla yakaladınız mı?
yanlış anlamayın iyi biri değilim, cidden değilim aksine bencilim. çünkü iyi bir insan hayatın değerini bilir. benim gözümde kendi hayatımın gram değeri yok, hatta sonlandırmaya bile çalıştım ama yeterli cesaretim yoktu.
hiç takılmak için birine yazmadım, açık sözlü dobra biri oldum. onada o niyetle yaklaştım. çiçek alacak param olmadı origami götürdüm. resmini bastıracak param olmadı çizdim. hediye alacak param olmadı, tahta ile iplikten düş kapanı yaptım. o ise aksine basitmiş gibi ben ne ilişkiler bitirdim bizim ki birkaç aylık birşey deyip gitti.
senin birkaç aylık dediğin şey benim hayalim. birinin beni sevmesi. şimdi seni göreceğim korkusuyla kimsenin yüzüne bakamıyorum.
tek istediğim şu değersiz hayatımda yapabilirsem elimden geldiği kadar hayata değer katmak, hayatı olabilecekleri kurtarabilmek.
hayallerimi, hayatımı yerle bir etsende seni affediyorum, hata bende birinin bana değer verdiğini sandım.
biterken çalıyordu; breaking benjamin - had enough

Yorumlar

alonecowboy
yolumu kaybetmiştim o ara İngilizce şarkılar falan bakarken failuere gördüm ve dinledim o dakikadan beri bb favorim 😂😂😂 , ben şuna inanırım herkes ne ederse bunu bu dünyada farklı şekilleriyle görüyor ve bana gerçekten oluyor, merak etme hak yerini bulur 👍🏻👍🏻☺️☺️