fatalizm
evet okulumuz bitti... ve ben seni belki de bir daha hiç göremeyeceğim.. hani hayattaki en büyük pişmanlık geç kalınmışlıkmış ya, gerçekten doğruymuş. keşke zamanında duygularımı dile getirebilseydim, belki o güzel gülüşlerin sahibi ben olacaktım.. şimdi başkasına bakıyor o boncuk gözler.. belki de seni benim kadar sevmiyor. bunun ne önemi var ki.. bense sen bir şarkıyı beğendin diye bir günde ezberlerken.. nezaketen de olsa bir kere güldüğünde bir hafta sarhoş gibi dolaşan.. toplu bir resimde yan yanayiz diye o resmin ikimiz olan bölümünü yırtan.. biliyorum bir zamanlar sen de beni sevdin, en azından düşündün.. neyse bunların bir önemi kalmadı umarım bu seni son görüşüm değildir. eğer öbür dünyada böyle bir şey mümkünse, rabbimden en büyük dileğim seninle sonsuza kadar yaşamak olacak.. bunun hayaliyle yaşıyorum... sana söyleyemedigimi burada söylüyorum, seni çok seviyorum.

Yorumlar

amsterdamli
yazık lan.babama yakalanmayacağımı bilsem yakardım bir tane.dalga geçtiğimi felan düşünme çok ciddiyim.üzüldüm gerçekten.umarım bundan sonraki hayatına gönlüne göre biri girer de ondan kalan yarım kalmışlığı doldurabilirsin :)
fatalizm
hayatıma her giren insanda ondan bir parça aradım. onu tanımadan önce biriyle beraberdim ve o kişiyle ilişkim bitince bu kız ilgimi çekti. hatta adımları o attı fakat ben yeni uzun bir ilişkiden çıkmıştım ve bu kadar yoğun değildim. ve son zamanlarda yine bir kaç yaptığı bir şeyi kendime göre yorumlasam dahi bunlar tahmin. hem de hayatında başkası var. o yüzden naparsa yapsın bir önemi yok. ben onu sevmeyi de severim olsun :)
amsterdamli
gözlerinin önünde başkasını sevmesi daha çok acı verir.yani ben olsaydım başkasıyla göreceğime hiç görmemeyi tercih ederdim.okulunun bitmiş olması bu yönden iyj diye düşünüyorum.dediğim gibi zaman kaybetmeden önüne bak bence,hayat yaşayanların yasını tutmak için çok kısa.tabi bu benim görüşüm.yaşayan sensin,en iyi sen bilirsin orası ayrı. allah yardımcın olsun :)
fatalizm
gerçekten bunların bilincindeyim ve emin ol ki kendimi ve gelecegimi düşünüyorum. ama onu görmek ona bakmak bana ayrı bir mutluluk ve yaşama sevinci veriyor. benim için aşkın tanımı, sevdiğim kişinin benimle mutlu olması değil, mutlu olması. eğer ki o böyle mutluysa allah mutlu etsin. eğer ki değilse zaten bir gün rabbim yollarımızı kesiştirir. ve ben o günü sabırsızlıkla ve aşkla bekleyeceğim... o ara rabbim gönlüme ve hayatıma başkasını koyarsan ne ala... ama ben boyle mutluyum. bir gün içimdekileri eksiksiz ona söylediğim zaman ise daha mutlu olacağım.. dinlediğin için teşekkür ederim :)
anonim
şu an seni çok merak ettim keşke hangi bölüm olduğunu söylesen
anonim
eger gercekten sevdiysen allah birdaha karsina cikarir bence.
ben erkek arkadasimi tam 1 yil once sosyal medyada gorup o an ona asik olmustum. icimden bir aahhh keske cekmistim. sonra kendi kendime "onu bugune kadar ilk kez gormussun birdaha nerde goruceksin hem baksana ayni memleketinden ama sen ilk kez goruyosun kendine gel kizim " deyip o anki askimi hice saymistim ve belki de adini bile unutmustum. aradan tam 1 yil gecti,yaz tatili tabi ben memlekete gittim ve birgun onu gordum . hem de babamin en yakin arkadasinin ogluymus. ve biz tanistik once arkadas sonra sevgili sonra herseyimiz olduk,su kader defterine yazildiysa birsey doner dolasir bulur seni. insallah sizinki de bizimkisi gibi olur kavusursunuz