anonim
bulduğunuz her kapalı ortamda sevgilinizle gizli gizli kaçamaklar yapıp ayrıldıktan sonra gidip tekrar bakire olup ay canım ben hiç sevişmem diyip ortalarda konuşmanıza sinir oluyorum. bu sizin bedeniniz sevişmek isterseniz sevişin, toplum bu konuda size baskı yapmaz, yapamaz. bulduğunuz her agaçli ortamda gizli gizli sevişip sonra ayyy günah diyip gezmenize gercekten ne biliyim sinir oluyorum ya. ah seyi de anlamıyorum oğlan yuz tane kızla sevisir, sonra gelir vay efendim sen niye bakire değilsin? sanane demeli insan. sen neden bakire degilsin diye onun da sormasi lazim madem öyle. bakirelik iki bacak arasi degil, ruhta olur.ruhun bakire degilken bedenin bakire olmasi sana ne kazandirir ki? 

Yorumlar

anonim
yapılacaklar listesinde bi maddeyi daha tamamlamışşın tebrikler👍(g.v.tl.k)
aldebaran 🌟
tekrar zar diktirmeleri onların tercihi de sonrasında o şekil konuşmaları saçma. herkes yaptiginin arkasında dursun, durmalı. mutlu olduğunuz şeyi yapin abi. sevismekse sevişin.
anonimuser789
geçmişi hakkında yalan söyleyen kadın da erkek de kaşardır. sadece kadının or*sbusu olmaz, erkeğin de or*sbusu olur. herkes yaptığının arkasında duracak, bu kadar basit.
turevinial
ben de senin gibi düşünüyordum kadınlar şöyle kadınlar böyle zaten erkeklerimizin hali ortada akılları bacak arasından başka bir yerde değil diyordum. sonra önemsememeye, umursamamaya başladım. birgün gelir istediğim kişi beni bulur. ya da birisi çıkar karşıma gerçek aşk sevgi nedir onunla anlarım diyorum kendimce. sitem edip durma çünkü bir şeyi değiştiremezsin onların bedeni, onların ruhu. herkes dilediğini yapsın, nasıl mutluysa öyle kalsın. İyi günleeeer.
waww
burada daha ùslupluca paylasim ve yorumlari gormeyi yeglerim. İsin dogrusu,herkesin bildigi dogrulari ve o dogrulari baltalayan anane ve geleneksel namus kavrami cercevesinde olusmus kati dusunceleri tekrar tekrar kamuoyuna aktarmak yerine,bu sorunlari cozebilecek radikal kararlar esliginde iliskilerimizi surdurmeliyiz.
anonim
@odin o kadar haklisin ki.
ayrica bisey daha eklemek istiyorum. sevismek bir insanı diger insana yaklaştıran en guzel yoldur. sevdiklerinizi sevmekten korkmayin. mini etek giydiginde, dekolte giydiginde karışmak değildir ask sevgi. ask ona kendini acmaktır, askin en saf haliyle sevmektir sevgilini. mutlu olmaktir aşk. sevin arkadaslar, sevisin. kimse karisamaz :) dipnot: yobaz insanlar lütfen sacma sapan yorumlar yapmasin. yobaz derken gercek müslüman arkadaslarimi kast etmiyorum. sozde muslumanlarla sıkıntım. zaten gercek musluman diger insanlara saygi duyulmasi gerektigini cok guzel biliyor ve uyguluyor:) ah hayirli ramazanlar
alpheratz ✨
söylediklerine katılıyorum da şu son cümle baydı artık ya. bakirelik diye bir kavram yok zaten. (bunun için bkz: kızlık zarı işlevi)
anonim
@aplheratz aslina kızlık zarinin islevini de yazmistim ama sanirim admin kesmis o kısmı :)
heracles
zina yapan kisi zina yapmis birini bulacak bundan emin olun.
ben sunu ogrendim baskan 4 sevgilim oldu 4 ude beni terk etti benden hep cinsel yonden biseyler istediler bende hayir olmaz diyip evlenme gibi asamalarda olursak ancak olur dedim diye 4 ude beni terk etti daha sonra bir kizla konusmaya basladim buda mal mal konusmaya basladi hmm tamam anladim gibisinden onlada olmadi zorla beni piclige saricaklar illa iatedikleri kisi olucam illa bunlarin feristahini s...cem neyse ne anlatiyom ben a.....k..... sevisen sevissin sevismeyende beklesin
amsterdamli
erkeklerde beynini kullanabilenlerini görmek ayrı umut verici.son zamanlarda şahit olduğum en güzel tespit, bunu bir erkek olarak söyleyebilmen de toplumun dayattığı saçma sapan kalıplara rövaşata çekip kendi egemenliği kurduğunu gösterir. ayrıca bu dediklerinde samimiysen g.v.tl.k, yaptığına en son denilecek şey bile değil.oğlan ve yüz kız kısmını üzerine alınanlar linçe girişir.lafa gelince mangalda kül bırakmayıp uygulamaya gelince tirs çıkanlar da aynı şekilde.burda adamlıktan, deliganlılıktan bahsedip mahallesinde, sosyal medyada yürümediği, rahatsız etmediği kız kalmaz.neyse umarım çizgini bozmadan hep bu şekilde adaletli düşünmeye devam edersin :)