anonim
sevgilim benimle cinsellik yaşayamıyor diye ona sadece cinsellik vadeden biriyle konuşmuş 15 gün boyunca ama hic gercek bi bulusma olmamış bana degerli oldugumu sevildigimi her zaman hissettiriyordu ve ayrılmış olsamda hala cok seviyorum bi yanım affet bi daha yapmicandan eminsin diyo çünkü köppek gibi pisman ama gururum izin vermiyo cok fena acı çekiyorum ya nasil atlatacam bu durumu

Yorumlar

aldebaran 🌟
her şey tercih meselesi. anlayışla karşılamasını beklemen doğal ama onun bir daha yapmayacağı kesin değil. sen onunla cinsel bir duygu paylasmadigin sürece sana sonuna kadar sadakat göstereceği meçhul. biriyle konuşmak yerine kendi elini de kullanabilirdi. çok mu zor? :d senin tabularını bilemem ama sevginden ve sevdiğin kişinin sevgisinden veyahut sana karşı herhangi bir hissinden ya da kendi yapmak istediginden eminsen, cinsellik de yaşayabilirsin bence. bazen bekleyip, "bu adamla yaşarım ben bunu, yasamaliyim" diyeceğin zamani da görüyorsun.
ciqanito
adın gibi anonim olmuş senin ilişkin😉 bunu anlarsan ne demek istediğimi anlarsın sanırım
anonim
ögrendigim gün bisiler yasamistik onu tatmin eden bana böyle olsaydi öyle bi bok yemezdim dedi kadinin yüzünü bile görmemis hatasinin farkına varmis 15 günden sonra cok tsk ederim @aldebaran
heracles
@Aldebaran haklisin
da o elini kullanirdan sonra 10 dk guldum 😂😂😂
onun adi elzabeth
anonim
uçkurunun derdine düşmüş, bunun için seni yok saymış bi adamla ne kadar olur ki? sadece cinsellik vaadetmis, buluşma olmamış ne farkeder? başka biri olmuş mu? olmuş. tabiki bu senin görüşüne bağlı ama ben olsam kabullenemezdim sanırım.
anonimuser789
İradesiz erkek şehvet için bir daha o yoldan gidecektir. aynı şey kadın için de geçerli. ya sevdiğinizle yapın ve arkasında durun basitleştirmeyip ya da yapmayın. nietzsche bile şehvetin kölesini domuz diye betimliyor. her şeyin bir kaidesi var, her önüne gelenle sevişen insan kendisini kandırmasın buna sevişmek değil seks yapmak denir.
aldebaran 🌟
@heracles bana göre sağ veyahut sol el. İkisinden birini tercih etsin işte. :/
anonimbayan, öğrendiğin gün sirf o tatmin olsun diye bir şeyler yasamani ben yanlis buluyorum. çünkü o sirada gururuna yedirememis olma ihtimalin daha yüksek. yapma etme. sen bu olay yasanmasaydi onunla yasamak istiyor muydun? pismanligi geçecek çünkü bir yerden sonra o yasanilanlar yetmeyecek ona. senden tamamini isteyecek. sen onunla istiyor musun yaşamak? konusup pisman olmasi bir seyi değiştirmez. ben @odin 'in dediklerine katiliyorum. o yine gidecek o yoldan. çünkü sen onu affetmis olacaksin. yine yapar, gelip "sen benimle daha fazla şey yasasaydin yapmayacaktim" der. suçu sana atmaya kalkar.
anonim
birini(kız yada erkek farketmez) herhangi bir konuda affedersen bence bunu kötü kullanır ve tekrarlama eğilimi artar bence.demem o ki affetmen ilerde seni daha çok yıpratabilir.yine de sen bilirsin :)
anonim
olayi ögrenmeden önce yaşamıştık ögrendigim gibi terkettim ve haklısın içimi ferahlattın @aldeberan hep bi fazlasını isticek
aldebaran 🌟
İçine dinle güzellik. kendi hislerin sana yol gösterir. ben geç öğrendim bunu. :d
anonim
nereye gidiyor bu gençlik.
yolyordam
öğrendiğim gün biseyler yasamistik kismi cok hosuma gitti. cocukla biseyler yasamak icin cocugun kafesten ucmasini beklemen cok yerinde bi karar olmuş :d :d acaba bende mi bu elemanin taktigi uygulasam askim sende aradigimi bulamadim baska biriyle beraber oldum ama sen 15gun boyunca onun yuzunu bile gormedigimi saniyorsun neden cunku sana oyle soyledim. halbuki onda da isi pisirdim donup sende de pisirdim. kralsınız.
anonim
elini kullanan adami bile kiskaniyorum ben nasil bir genislik 😏 internet caginda yasiyoruz gitsin birseyler izlesin (seven insan baskasiyla konusmaz net! )
anonim
ya kızlar ilişkide eğer cinsellik yoksa arada bir göz yumun rahat bırakın sevgilinizi.emin olun ilişki için yararı olur.
anonim
sil o insanı hayatından
Maviş 🐣
İlişkiye başlarken her iki tarafta birbirini az buçuk tanıyarak başlıyor. sana asla bir daha yapmayacağının garantisi yok hani görüşmedim etmedim demiş ama doğru söylediğini de bilemezsin. cinsellik yaşsyıp yaşamamak senin tercihin aşıksan yada ne bileyim o kişiyle paylaşmak istiyorsan bunu yapabilirsin ama yaparken de sorumluluk alman lazım günümüzde çoğu insanın yaşayıp ayy şöyle pişmanım böyle pişmanım diyenlerden olma. umarım hakkında hayırlısı olur canını da sıkma. fiziksel bişeyler yaşamamışlarsa da kadın fotoğraf falan atmıştır en azından diye düşünüyorum.
anonim
ya salak misin @yolyordam kiz yasadiktan sonra ogrendim diyo sen once okumayi ogren sonra kizlara b*k at
anonim
kız erkek ne fark eder karakter yoksa cinselşik yaşasa da bi şey ifade etmiyor. yaşadım bende bi şeyler ama kızın en son umrunda olmadı ve bunu yapan hem kendisi hem ailesi muhafazakar bir kız. herşry iyiydi güzeldi. arada iş oralara da yani sevişme boyutlarına geliyordu hatta biraz daha ileri gittiği de oldu ama umrunda olmadı. erkek olmama rağmen ben yalvardım bak bu kadar şey yaşadık sorun neyse halledelim. hatta söz nişan yapavyapacaktık 2 ay daha sabretse ama umrunda olmadı kızın. o kadar cinselliğe rağmen. bende bunları yaşarken bu tamam evleneceğim kadın kafasıyla yaptım yaşadım. ama hiç ama hiç takmadı o yaşadıklarımızı ben gelecekteki eşime ihanet etmenin acısını hala çekiyorum vicdanım sızlıyor. gururumu bile ayaklar altına aldım ama bu kadar rahat ve geniş mezhepli olacağını hiç düşünmedim beklemedim. zaten beni buna da bunu yapmaya da o zorladı o çekti.
joker
peki sen niye çocukla birlikteydin?
theend
oooo bu nasıl bi konu olmuş böyle
Ejderya Terbiyecisi
bak güzel kardeşim. zamanın birinde saf iyi niyetli bir kız varmış aynı senin gibi. sonra bu iyi niyeti farkedilmiş kullanılmak istenmiş ben arkadaşın başka bir kadınla görüştüğüne felan inanmıyorum. ki öyle bir durumda senin istemeni hazır olmanı bekleyemeyip gözü kaydıysa o işin dönüşü yok. tercih senin tabi ki ama ben hı hı tamam canım cehennemde görüşürüz diyerek uzaklaşmanı tavsiye ederim.
anonim
çok özür dilerim ama , eğer o biri olduysa onu arayana bulana kadar bile daha fazlası olmuştur , kendimden biliyorum 1 kişi değildir ama senin tercihin
ucuncunesilsaglikci
İhanetin affı olmaz ve istediği kadar pişman olsun istediği kadar yüz yüze gelmemiş olsun bu ne ihaneti değiştirir ne de affedilmeyeceğini.