anonim
omü'de bizim gibi bir sürü lgbti bireyi var ama birbirimizi bile tanımıyoruz. artık bir topluluk olması gerektiğini düşünüyorum 🌈 :)

Yorumlar

turevinial
kanka samsunda döverler sizi içinizde yaşayın bence
anonim
ben burda herkese gösterelim amacıyla demedim, insanların gözlerine sokalım istemiyorum zaten. en azından birbirimizi tanıyıp destek çıkmak, yalnız olmadığını belirtmek için düşündüm
nar
nar @nar
6 yıl
kan alırlar kannnn 😂
anonim
arkadaşlar saldırgan ve galeyana getiren yorumları kendinize saklasanız?
anonim
alırlar kan olmaz iş bu
aldebaran 🌟
haklilik payin var. ama şöyle de bir şey var: topluluk olduğunuz an sizi rahat birakmayabilirler. çoğu insan pek hoş karsilamiyor. ha başka bir topluluk adi altında toplanirsaniz, bilemem.
anonim
şu dedikoduda bir eşcinsel ben miyim 😔
and he lived happily ever after
arkadaşlar özgürlük her kişi için kolayca elde edilebilir bir şey değil. bunun içinde haksızca acı çektirilmek, toplumdan dışlanmak, hatta öldürülmek bile var. sen gidip saklanın, ortalarda görünmeyin, böyle bir topluluğunuz olmasın dersen bu insanların kendilerini toplumda ifade edebilmelerini engellersen toplumda nasıl anlayış gelişmesini ve bu kişilerin kabullenilmesini bekleyebiliriz? bunun yerine sizi destekliyorum, kimse cinsel yönelimi yüzünden hor görülmemeli, kendinizi ifade etme özgürlüğünüzü savunuyorum diyebilseniz keşke
anonim
bir de üniversite öğrencisisiniz ya, yazik. yorumlarınızı kendinize saklamanız herkes için en iyisi.
anonim
tek başına topluluk değilmisiniz siz
anonim
kalkmış topluluk diyor bide.bu millet sizede katlanir merak etme.
pofuduk
bu ulkeden gitmenizi dileyebilirim
neutron
@pofuduk başkalarını cinsel yönelimi sizi niye bu kadar rahatsız ediyor senlik bu durum yok ki
aldebaran 🌟
@pofuduk niye? ne zararları var sana ya da çok sevgili ülkene? ülkende tek bozukluk bu kişiler mi? onlara kadar daha birçok bozukluk yok mu? ya da sen burada mutsuz oldukları ve daha rahat başka bir ülkede yasayabileceklerinden dolayı onlarin iyiliği için mi diliyorsun bunu? (bak sana kacis kapisi doğdu)
chen
bu millet size de katlanırmışmış. gitmenizi dilerimmişmiş. az insan olun siz önce. kafatasınızın içinde sadece örümcek ağları var. yazık gerçekten çok yazık
pofuduk
@aldebaran sen boyle herseyi normal göre göre basina cok sey gelir yavrum.
pofuduk
@chen ben insanim.sen nesin ?
karakutuu
tek sıkıntim sağlıktan yana yarinizdan fazlası cinsel yollarla bulaşan hastalıklardan sürünüyor birinizle el tokalasacak olsam eldiven takardim.
chen
@pofuduk ne yazık ki insanlık, ben insanım demekle olmuyor. görünüşün öyle olabilir ama sen öyle değilsin. vicdan güzel şey, korkmayın siz de birer tane edinin
anonim
kimsenin cinsel yönelimi beni ilgilendirmez.
ama eşcinsellik hem dini açıdan hem de toplumsal açıdan hoş karşılanan bişey değil.
eşcinsellik doğuştan mı yoksa sonradan olan bişey mi bilmediğim için kimseyi de yadırgama hakkım yok.
Ejderya Terbiyecisi
'İnsanların cinsel tercihleri' bakınız 'İnsanların' başkalarına ait yani. 35 iq üstü iseniz bunun üzerinde yorum yapma hakkına sahip olmadığınızı anlayabileceğinizi düşünüyorum. yani bir siktirin gidin kendi hayatınıza bakın.
anonim
böyle şeyleri normalleştirdikçe iyice iğrençliyorsunuz. neymiş tercihmiş. hadi oradan ya 😒 sapıtmayın. başkalarını insan olmamakla itham edenler de önce kendine baksın. kimseye insanlık öğretmek haddime değil ama insanlık sapkınlara sahip çıkarak değil, bir öksüzün, yetimin başını okşayarak, karnını doyurarak yapılır. bir sokak kedisine su, mama vererek yapılır. neyse ya siz böyle saçmalıkları seversiniz. üniversiteli olunca böyle şeyler normal sanki 😒😒
aldebaran 🌟
evladim sana gelen gelmiş ki bana diyorsun. @pofuduk cuk.
pofuduk
simdi biz burda escinselligi savunanlara musluman degil cagdas gevsek yeni nesil diyoruz yuruyun beee insanlar kim tutar sizi.. masumiyet denen sey zaten tarih oldu. dunyayi siz yonetin
and he lived happily ever after
düşmanca söylemlerin bilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. cinsel tercih değil, aslolan cinsel yönelimdir. eşcinselliği sanki insanlar tercih etmiş gibi öne sürüp temelden yanlış yorumlar yapmayın. herkes olduğu gibi gelir, misal hayatının bir döneminde kimse la ben kızlara da erkeklere de baktım kızlar daha hoş, onlardan hoşlanayım diye tercih yapmaz.
and he lived happily ever after
@pofuduk şahsen ben müslüman değilim lakin milleti dini üzerinden etiketleyip laf etme gafletinde de bulundun ya helal olsun.
pofuduk
ben müslümanim ve musluman bir ulkede yasiyorsam (tabi burasi artik sozde musluman ) her turlu olguyu olayi dini goz onunde bulundurarak degerlendiririm..siz yok özgurluk yok hosgoru diye diye biz ne hale.geldik ben anlamiyorum.. .hersey hoş karsilanir mi hersey de sen bilgisizsin partafi ortaya atilir mi allah askina. escinsellik bana gore sonradan ortaya cikan brsey madem hasta oluyprsunuz kabullenmeyin tedavi olun allah askina. herkes guzel brseymis gibi bunu gururla soylemesin. biz ne hallere kaldik yaa.
and he lived happily ever after
@pofuduk eşcinsellik bir hastalık değildir. müslümanlar hep lut kavmini de örnek gösteriyorlar ama ilahiyatçı hocalarda da fikir ayrılığı var. mesela İhsan eliaçık hocaya göre lut kavmi eşcinsellik yüzünden değil, şehirlerine gelen insanları taciz ettikleri zorla tecavüz ettikleri için yani eşcinsellikten değil zorbalık yaptıkları için cezalandırılmışlardır. toplumumuz ne hale geldi "sizin" yüzünüzden demeyi iyi biliyorsun, müslümanlar normalde çok iyi yaşıyorlardı da hiçbir suç işlenmiyordu. ne cinayet, ne tecavüz, ne yolsuzluk yoktu bu memlekette de eşcinsel insanlar mı bu hale getirdi? geçiniz bunları. buralar hep içi nefretle dolu insanların başkalarını çekememeleri dolayısıyla işlediği nefret suçlarıyla bu hale geldi. (bkz: madımak) burası müslüman memleket değil. türkiye cumhuriyeti devletinin dini yoktur, tüm vatandaşları eşittir. kimseye zararı bulunmayan insanların özgürlüklerini kısıtlamak ve hakaret etmek suçtur.
pofuduk
kimse kimsenin ozgurlugunu kisitlamiyor yalniz kimsenin de benim psikolojimi bozmaya hakki yok. yok eger sana el ele yada daha yakin iki erkek yada iki kiz gordugunde normal.geliyorsa bilemem. ayri dunyalarin insanlariyiz. ben geri kafali olabilirim ama.asla o kadar.gevsek olamam.
and he lived happily ever after
@pofuduk İki insanın el ele dolaşması senin psikolojini etkiliyorsa senin sorunların var demektir. özellikle iki erkeğin el ele tutuşmasının seni rahatsız edeceğini söylüyorsun, peki bir erkek ve kızın el ele tutuşması niye seni rahatsız etmiyor? İki erkeğin el ele tutuşması onları potansiyel suçlu mu yapıyor, sana saldıracaklarını falan mı düşünüyorsun, kimseye yönelik bir tehdit oluşturmuyorlarken seni rahatsız eden ne? kimsenin özgürlüğünü kısıtlayan yok diyorsun ama bu ülkeden gitmelerini istiyorsun, kendi içinde hiçbir tutarlılığı yok sözlerinin. ben o kadar gevşek değilim siz gevşeksiniz diye insanlara hakaret etme amacını da anlayamıyorum.
pofuduk
ben onlari suclu buluyorum mu dedim
. hos karsilamiyprum dedim. bana gore gitsinler ulkeden . dunyadan da gitsinler. ozgur degilmiyiz ben boyle dusunuyorum senin neden bu kadar zpruna gitti. yoksa sende lgbt misin 🤣🤣
anonim
fazlasıyla sığ düşüncelere sahipsin pofuduk insan. hoş onlara düşünce de denilemez. mesele ön yargıların ve yetiştirildiğin kalıpta. yani geniş olan seninle aynı fikirde olmayanlar değil. senin kalıbın dar.
anonim
önce herkes birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü olmayı öğrenmeli, insanların tercihleri sadece kendilerini ilgilendirir, fakat ortada kimilerine göre bir anormallik vardır (ki bende bursa da yaşayan biri olarak buna alışık bir o kadarda anormal geliyor) kimilerine göre yoktur. toplum olarak saygılı olmayız. evet türkiye cumhuriyeti devletinin dini yoktur anayasaya göre , evet herkes eşittir. fakat isterseniz bundan rahatsız olun ne yaparsanız yapın ülkemizin %97 si müslumandır. dolayısıyla müslümanların çoğunlukta yaşadığı bir devlete müslüman devleti demek kaçınılmaz olsa gerek
ne mutlu !