anonim
bugün herşey daha bir anlamsız.. hayata bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor gülüyorum ama anlık gülüşler.. İnsanları eğlendiren şeyler beni hiç mutlu etmiyor bir insanın düğünlerde bile ağlaması gelebilir mi? hayatın anlamsızlığı içinde ne kadar hayata bağlanmak istesemde ufacık bir söz beni alıp çok daha öteye fırlatıyor..

Yorumlar

mihrimah🤘
@degisikbiradam çabaladıkların oldu veya olacak ama senin istediğin şekilde olmasını bekleme.
hani allah huteala yapılan her dua yı kabul ederim diyor. lakin kulunun evelini ezelini çok iyi bildiği için uygun zamanda verir. ya senin istediğin seyin aynını verir veya senin istediğin şey hayrına değilse ďeğişik şekilde verir. keza mutlak verir. zaten vermediğini sandğında dahi ne biliyim hasta düş kün birini görüp ya bende öyle olsaydım demezmisin. İşte sen öyle değilsin elin ayağın tutuyor aklın yerinde çabaladığın şeyleri bunların karşılıği olarak dahi görebilirsin.
bırakmak. önemli olan zati odur çalışıp cabalayıp bırakmak ama boşa değil şöyle ağız dolusu gönül dolusu allaha bıraktım de.
sınavlara dahi çalıştıktan sonra bekliyoruz 1 ay bir yıl 2, 3 , 4, hatta bazıları geçirmiyor dahada bekliyoruz. seni yaratan bekletmiş çok mu. en fazla ölene kadar bekleriz. daha ne olsun deme önemlisi daha sonrası rabbim orda çaresiz bırakmasın.
rabbim inşallah karşına tutunabilecegin bir dal çıkarır bu savurganlığın yorgunluğuyla dinlenebileceğin bir han. yeterki inancını umudunu yitirme😑🤗🤗