anonim
bugün herşey daha bir anlamsız.. hayata bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyor gülüyorum ama anlık gülüşler.. İnsanları eğlendiren şeyler beni hiç mutlu etmiyor bir insanın düğünlerde bile ağlaması gelebilir mi? hayatın anlamsızlığı içinde ne kadar hayata bağlanmak istesemde ufacık bir söz beni alıp çok daha öteye fırlatıyor..

Yorumlar

mihrimah🤘
@degisikbirdam zaman konusunda birşey diyemem.ama 50 60 yaşlarına kadar aynı senin düşüncende çareziklilerle acılarla büyümüş dibi zirveyi görmüş insanları çok yaķınlrımı dinledim. ve öyle bir nokta oluyorki bi dönüm noktası bir an İşte o nedenle görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
bu arada haklısın, belki şahsen senin yasadıklarıni ben yaşamadım ve belki yaşasam bu kadar rahat konuşamam bilmiyorum ama rabbime her ne olursa olsun ne gelirse gelsin o na olan inancımdan mahrum etmemesi için dua ediyorum. hayatımda ençok şükrettiğim şey inancım rabbime olan umudum.
bişey diyim mi inşallah ardından dua edenlerin vardır yoksada olur veya kazanmaya çalış , bazen bir dilencinin bir çocuğun birinin duası öyle işler ki.
herşey gönlüncd olur be degüşük🤗🤗