anonim
3.5 senelik iliski. terketti. 2 hafta sonra baskasiyle cikmaya basladi. 40 gun cabaladim donderemedim. 1.5 ay gecti son konusmamiz uzerinden. ve terkedeli 2.5 ay oldu. gecmiyor. aciyor gecmiyor gecmeyecek. bu aciyla yasamayi ogrenmek gerek sadece. birgun biriyle evlendigimde cocugum oldugunda yada evlendigim insanla yapacagim butun planlarda aklima geleceksin. hayati zindan ettin. gelecegimide aldin. bir insanin gelecegi elinden alinir mi? ve uniden gelmistir. karsilasmayayim diye disariya cikmiyorum evden. ölürüm karsilasirsam. kaldiramam. o baskasiyla. neler yapiyor neler yasiyor tahmin ediyorum. yuregime bir bicak girmis cikmsi mumkun degil. nefes aldikca batiyor. allahim sen buyuksun ne diyeyim.

Yorumlar

anonim
@darkpassage cok aci cektim. ama ozledim be.
artemis
al işte! sen böyle anıları tazele tazele, çiçekte böcekte onu ara, eski hatıraları canlandır düşündükçe o anılar taze kalsın, sonra neden unutamıyorum de. tabi unutamazsın önce beynine söz dinlet sonra gerisi hallolucak emin ol. sen bile şaşiracaksın nasıl unuttuğuna. sadece unutmak için çaba göster yeter
anonimuser236
olum tabi özliycen 3.5 sene olmuş. artonun dediği gibi unutmaya çalış. geçecek öyle böyle. acı da çekeceksin çekmezsen kötü. sabırlı ol sadece,geçmişi arkanda bırakmaya çalış.
chen
merak etme geçmeyecek şey yok ama çaba harcaman lazım. bir insanın geleceği elinden alınır mı diye kıza yaftalanırken, ilerde evlenir yine seni düşünürüm diyosun. o ölsün zaten, o kim köpek. daha başkasını sev onla evlen olur mu olmaz. böyle kafanı boşuna şeyapma daha çok yeni. bu yüzden de çok normal.
Itachi
hocam emin ol geçiyor, benim arkadaş 4 senedir seviyorum dedi ağladı unutamam dedi sonra baska bi kız buldu, bu yaz nişanına gidiyorum :) (aynı teyzelerin muhabbetini yaptım ya 🤔)
neutron
3.5 senenin üstüne 2 haftada birini bulduysa ucuz yırtmışsın onun öncesi vardır
iyikalplipsikopat
hayatta yapabilecegun en mantikli sey her seydrn vazgecebilmek kadar ozgur olmaktir

insanlar esyalar maddi manevi her sey bir ciklrt gibidir cigne tuket tadini al ve tukur cope at birak gitsi

her sey cikara bencillige zevke dayali bu dunyada buna alisman gerek.ayrica onu seviyorsan mutlu olmasjni jstersin eger yenj sevgilisiyle mutluysa birak mutlu olsun onu degil onun sende yarattigi hissi uyusturucu gibi seviyorsun bagimlisjn birakamiyorsun sadece sana ait olsun istiyorsun
anonim
emin ol geciyor
hilalceee
ben unutulmayacağına inanıyorum ama insan alışır sıradanlaşır bence