anonim
samsunda bulunan zeki zavagar kız yurdu en büyük pişmanlığım oldu. yurdun müşteri çekmek için o güzel imkanlarının hepsi yalan hiçbir sözün arkasında değiller. bana güvenebilirsiniz. ben ve yurdun diğer öğrencilerinin büyük kısmı memnun değil. aşırı paragöz ve sorumsuzlar. benden söylemesi. samsuna yeni gelen kız öğrenciler için bir bilgilendirme olsun.

Yorumlar

anonim
ayni sekilde ben de ozel 19 mayis kiz ogrenci yurdundan sikayetciyim 1 yildir verdigim para tamamen çöp oldu yazik oldu hizmet sifir emek yok hep onlar istiyor karsiya birsey vermiyorlar bu yurtta hersey parayla arkadaslar ilgilenenlere duyrulur !!!! (suya para aliyorlar seneye nefesimize de para alicaklar)
gartoncu
eğer ilerde kızım olursa göndermeyecem dediniz iyi oldu
dogrucu
evet arkadaşlar benim sevgilimde orda kalıyor hatta yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane öğretim görevlisi o yurtta kalıyor ve çok memnun olduklarını biliyorum gerçi başkasının adına söylemeyim ama sevgilim zeki zavagar kız yurdundan çok memnun ve fiyatları çok iyi hiçbirşey için para ödemiyor helal olsun aldıkları para teşekkürler yurt çalışanlarına ve sahibine helal olsun. 👍❤️
dogrucu
birde yazmışsın bana güvenin diye güleyim de boşa gitmesin. sana neden güvenelim sevgilim orda kalıyor şimdi sevgilim yalanmı söylüyor. hahaha
Police in Wonderland
yorumların çoğu nedense aynı ip adresinden. muhtemelen yurt sahipleri imaj kaygısıyla algı operasyonu yapıyor.
dogrucu
şuan ben eskişehir'den katılıyorum ıp adresimin bir başkasıyla aynı olma şansı yok admin
anonimd
şuan samsunda kalıyorum ve gerçekten insanları oyuna getiriyorsunuz diğer yorumları bilemem ama yurtları karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz
Police in Wonderland
omudedikodu.com üniversite öğrencilerinin eğitim hayatı boyunca yaşadıklarını paylaştığı ve kendilerini ifade ettiği bir platformdur. sitemize gönderilen tüm mesajlar ip adresleriyle birlikte kayıt edilmektedir. yazıların tüm sorumluluğu yazan kişilere aittir. resmi kurumların talep etmesi durumunda bu bilgileri kendileriyle seve seve paylaşırız. bilginize.
zavagar
zekİ zavagar yükseköğrenİm kiz öğrencİ yurdu kurucusu olarak öncelİkle bİze atili suç İçİn cevap yazmak İstİyorum.
bu bİr karalama polİtİkasidir ve olaylari tek tarafli dİnleyerek yargilama asla yapilmamalidir çünkü katİl bİle savunma yapmadan ceza almiyor.
şİmdİ konu şöyle: 2015-2016 eğitim öğretim sezonuna kayıt yaptırmak üzere ayşa gül külünk yurt binamızı gezerek yurt kayıt fiyatları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra kayıt yaptırmak istediğini söyleyerek kayıt işlemi yapılmıştır.
eğitim öğretim yılı içerisinde yaklaşık 2-3 ay gibi süre kaldıktan sonra (kyk) kredi yurtlar kurumundan yurt çıktı diyerek imzalamış olduğu senetleri ve sözleşmenin iptal edilmesini kurumumuzdan talep etti ve kurumumuzda böyle bir şeyin olmayacağı hem sözlü hem de sözleşmemizin ödeme koşullari bölümünde 3.4 maddesi gereğince iptal işlemi olmayacağı tarafına daha öncesinden tebliğ edildiğini hatırlatarak ödeme konusunda yardımcı olabileceğimizi aceleci olmayacağımızı belirttik. öğrenci velisi dudu külünk ile yapılan telefon görüşmesinde ödeme konusunda acele etmeyerek ve ayrıca hukuki işlem şimdilik başlatmayacağımızı belirttik. aradan yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen her hangi bir resmi işlem yapılmamıştır. öğrenci ayşa gül külünk 2016-2017 eğitim öğretim döneminde aynı şekilde yurtta kalan ve kaydını silmek isteyen öğrencilerimize yurdumuz hakkında ben ayrıldım bana bir şey yapamadılar sizlerde ayrılabilirsiniz diyerek kendini örnek teşkil ederek yurt düzen ve kurallarını hiçe saymıştır. ayrıca yurdumuzda bulunan arkadaşını ziyarete geldiğinde neden bu şekilde yurtta kalan öğrencilere bilgi veriyorsun diye sorumuzun cevabı yurt müdürüne, çalışanlarına ve kurucumuza hakaret ederek yurttan ayrılmıştır.
son olarak öğrenci bizlerin iyi niyetini kötüye kullandığı kanaatine vardığımızdan dolayı sözleşmemİzİn ödeme koşullari bölümünün 3.4 maddesİ gereğİce İcra takİbİ başlatilmiştir.