mimarlique
babalar günü! günün anlamını dile getirecek bir paylaşım yapmaktan hep kaçınmışımdır ama az önce yaşadıklarımdan sonra bir şeyler söylemek isterim, aklıma evvelde yaşanan kayıplar gelir hüzünlenirim. hayatımın belli zamanların da işlemiştir içime bu, mesela daha ilkokulda babasını kaybeden bir arkadaşımın yanında o kelimeyi kullanmamaya özen gösterirdim, babama tembihlemiştim hep sınıf dışında buluşmak için, ama o, o kelimeyi bir yerlerde duyar ve kendini hep tenhalara çekerdi. sonra lise de, sınıfta ki bir arkadaşın o kelimeyi duyar duymaz attığı feryat gelir aklıma ve az önce yaşadıklarım, kardeşimin masada günü belitmesi ve dayım ve yengemin birbirine bakışı onlar otuz senedir bir çocuk bekliyorlar ve son şansları olan tüp bebek dün başarısızlıkla sonuçlandı. o yüzden gariptir bugünler iyiki varlar, bizlere çok şey anlatıyor bu özel günler ama herkesin hayatı aynı çizgide ilerlemiyor bazı beklentiler ve kaybetmişlikler üzüyor insanı. herkese selam olsun umarım gününüz güzel ve anlamlı geçmiştir. hayatta her şeyin değerini bilmek dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun.

Yorumlar

Sessizkadin 🕵️‍♀️
evlat edinmeyi mutlaka düşünmeliler. daha 40 çıkmadan annesiz babasız kalmış çok kardeşimiz var. mükemmel bir şey bence. yıllardır yuvalar gider gelirim, eminim bu acılarını azda olsa dindirecek bir yöntem. ayrıca çift taraflı bir mutluluk yaşanması ayrı bir güzel.
mimarlique
@sessizkadin ben de yıllardır düşünüyorum fakat fikri sunma şansım olmadı. allah'a şükür geniş bir aileye sahip ve ailecek yaşıyorlar, yoksa gerçekten çekilmez olurdu bazı gerçekler.
Sessizkadin 🕵️‍♀️
umarım bir gün düşünürler. eminim bu onlara da fazlasıyla iyi gelecektir. böyle yerleri ziyaret dahi etmeye başlasalar, eminim kendileri de çok isteyecektir. allah şifa ve sabır versin.