alpheratz ✨
bu hayatta bir şey öğrendiysem eğlenmeyi bilmeyen insan tipi; gittiği her yerin fotoğrafını atan, tatile gittiyse kumsal çeken susmak bilmeyen, bara gittiyse bizim bir tanker içtiğimiz biradan bir tane koyup fotoğraf atıp, kendini etiket eden insanlardır. engelli olimpiyatlarına gidip " hazırlıklar sürüyor 💪🏼" da yapmadık tüh. 3 gündür bunları yapmayan abilerle takılıyoruz gayet de coştuk. gece 3.30'da sahilde diz çökecek kadar da güldük. İnsanlara bir şey kanıtlama amacı gütmüyoruz çünkü. paraları olsa dahi eğlenemiyorlar. en fazla sağdan soldan bir kız bulurlar. tatile gidenleri görüp filan üzülmeyin gençler onlar instagramda takılıyor. mutlu ve huzurlu olmanız biraz içsel bir şey.

Yorumlar

doktorhanim
noktasına kadar katılıyorum
Yabadabadu 🔥
dediklerin kısmen doğru fakat mutlu ve huzurlu değilim. ve dediklerini yapan bazı şahısların bir amacı var, en azından tanıdıklarımın.
Yabadabadu 🔥
asıl görmesini istediği kişi için atıyorlar. eski sevgilisi, hoşlandığı çocuk, arkadaşlar vb..
alpheratz ✨
@yabadabadu başka kimse kalmıyor ki zaten geriye. bir insan mutluysa eski sevgilisinin veya her kimse onun mutluluğunu görüp görmemesi bir şey ifade etmemeli bence. başkası için değil kendimiz için yaşıyoruz en azından ben öyle yapıyorum.
Yabadabadu 🔥
zaten ya sevgilisi içindir, ya arkadaşı için. hepsini aynı anda ele alayım diye mevzu olamaz, en azından benim çevremdeki insanlar için konuşuyorum. bizlerde bu gösterişten nasibimizi alıyoruz. anlatmaya çalıştığım buydu.