iriinsan
cümleten sa,kimseye anlatamadığım utançlarımı nereye döksem diye düşünürken yaşadığım çevrenin de aktif olarak kullandığı bu site aklıma geldi ve buraya yazıp yorumları görmek istedim, ben son sınıf öğrencisi ama okulu 2. seneden uzatan bir talebeyim, her genç erkek gibi bir kadına aşık oldum çok sevdim ölümüne sevdim abartmadan söylüyorum ölümüne tabi ki sonuç değişmedi terkedildim buraya kadar herşey normal. beni terk ettikten sonra yaklaşık 2 ay sonra kadar biriyle konuşmaya başlamış tabi duydum ölmüş gibi hissettim müthiş bir acı duydum ama ölmemiştim neyse hanımefendi 3 4 ay sonra bu bey ile de ayrılıp terkettiği ben ile tekrar görüşmeye başladı bu görüşmelere arkadaş gibi dese bile sevgililerin olamayacağı kadar samimiyet çerçevesi içinde oldu. onu o kadar çok sevdiğimi bildiği halde görüştü benimle ve 4. günün sonunda eski sevgilisiyle (benden sonra ki sevgilisi) görüştü ve benimle bir daha görüşmek istemediğini söyledi bunu söyleyen kadın 1 gün öncesinde uyumadan önce sarılıp seni özledim diyen kadın.. tabi bana el ele bile tutuşmamıştık öyle falan diyordu ki twitterda yastık çarşaflarını değiştirdiğini öğrendim.. herneyse buna çok uzun kinli bir mesaj attım cevap vermedi hakaret içerikli bir mesaj değil daha çok beddua merak ettiğim şu bir insan bir insanla bu kadar kolay neden oynar ??

Yorumlar

mihrimah🤘
(daha evrimleşememiş o napsın doğası gereğince doğa ya adapte olmaya çalışıyordur.)
iriinsan
doğası gereği yanı ?
mihrimah🤘
bilmem benim ( insan) lıga saygım var yaratılmış olarak, insan misyonuna bu davranışları yakıştramıyorum. ( evrime inandıgım falan yok ) lakin ayaetlerde insanın melekten üstün hayvandan aşagı olabileceğini doğrular.
iriinsan
bende utanıyorum zaten onun adına güzel bi açıklama oldu
mimarlique
İnsan insanla oynamaz bir taraf kendini kullandırır diğer tarafta kullanır yanlış yapmışsın kardeşim kusura bakma ama şöyle kaşarlanmış insanların üstüne gitmeye ne gerek var.
privity
hocam trenin geldiğini görmene rağmen raylara yatan sensin ama bu onun suçundan eksiltmez de sende de bır durum oldugunu görmelisin bundan sonra bu senin adına olan büyük tecrübeyi iyi kullanman dileğiyle geçmiş olsun mübarek sende kulube hoşgeldin :)
iriinsan
@privity hocam ilk sevgilimdi treni kalp olarak görmüştüm malesef hoş bulduk :))
iriinsan
@mimarlique ben yinede öyle bir yafta yapıştırmıyorum ona sadece nedeni ni merak ediyorum
Yabadabadu 🔥
fazla üstüne düşmüşsün. ayrıca senden ayrıldıktan 2 ay sonra, biriyle konuştuğuna emin misin? bence seninle birlikteyken konuşuyordu. bir insan hemen unutup, başkasıyla sevgili olamaz. ayrıca sana döndüğünde, her seferinde egosunu tatmin etmiş. sen eğer, sana geri döndüğünde red etseydin şu an ağlayan o olacaktı. üzügünüm ama oyunun kuralı bu. kaçan kovalanır. umursamaz olana sempati duyulur.
iriinsan
@yabadabadu kuralları bilmiyordum çünkü duygu yüklenen şeyleri oyun olarak görmüyordum ama sonunda öğrendim oynamayı :))
ücuncuyenici
boşver üzülme diyeceğim şimdi ama demek kolay yapması zor olacak ama sen onu bir kere affederek kendine en büyük yanlışı yapmışsın zaten güzel kardeşim. hayat kimsenin etrafında dönmüyor bu kızımız kendi etrafında döndüğünü sanıp hulyalara dalmış elbet bir gün uyanır o rüyadan da er olur geç olur orasını bilmem. ama onu hatırlamak onu hatırladığını ona duyurmak ona hala dünya onun etrafında dönüyor gibi hissettirecektir. sana unut, üzülme, değmez diyemem demem faydasız kalacaktır ama senin ondan daha değerli olduğunu unutma ve ona onu hatırladığını hatirlatma. atma mesaj, arayıp sorma. olur ya o sana yazarsa görmezden gel, görmezden gelmeye çalış, başar. senden değerli değil. hem unutma dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan insanlara aslında öyle olmadığını göstermek onlar için uyanışın başlamasına sebep olur :)
Yabadabadu 🔥
o kişiyi hayatından tamamen silmelisin, aksi halde boşluğunu doldurup, terketmesinden başka bir işe yaramayacaksın. acı ama gerçek.
iriinsan
@ücuncuyenici bahsettiğim ilişki 1 yıl önce bitmişti bu olayların üstünden de 3 ay geçti ne bi üzüntü ne bi özlem hiçbirşey yok aksine beni teşvik etti kendime değer vermeme benim içimde olan sadece merak insan olan bunu neden yapar neden birilerinin duygularını sömürür neden bir insanın hayalleriyle oynar,ondan ayrı geçirdiğim 1 yıl içinde tam 5 kızdan hoşlanma itirafı aldım ama hepsine bi ilişkiden yen'i çıktığımı ve birilerine değer veremeyeceğimi söyledim neden yani ??
iriinsan
@yabadabadu o insan uçtu gitti sadece kafamda soru :))
Yabadabadu 🔥
doğrudur, düşünmemen lehine. hayırlısı her şeyin
KFzs
bazıları sadece sevilmek ister kim daha çok sevip tatmin ediyorsa ona gider çiğnediği kimsede umrunda olmaz ne yazik ki arkadaşım kendi kalp değil saman (başka bişiy dicektim de neyse) çuvalı taşıdığından başkasıda üzülmez yıkılmaz sanar 😠😠
iriinsan
@KFzs en tatmin edici cevap bu oldu teşekkürler 👍🏽
KFzs
rica ederim 😊