kizilsakal
burdan tuuuuuuum minyon tipli kizlara sesleniyorum ne olursunuz kucuk gorunmeye calismayin yasiniza uygun giyinin vallaha kucucuk gorunuyonuz bakamiyom kendimi subyanci gibi hissediyom kime sorsam benden buyuk ne bicim bi sey lan bu bakmak derken abazanlik icin degil :))) hayir olsun diye bakacam bakamiyom cok kuxuk gozuktukleri icin :)))

Yorumlar

Calimeroo
hmmmm düşündürdün 🤔🤔🤔
omuluarkadas
şimdi ben ne kadsr büyük gözükmek için makyaj yaparsam yapim ya da giyinim yine de büyük gözükmüyorum daha kötüsü annesine özenen küçük çocuklar gibi oluyorum komik duruyorum normal makyajsız sade takılınca da kimse uniye gittigime inanmıyor. gecende liseye yeni geçen bi çocuk bana asıldı ınanmam unili olduğuna dedi nüfus cüzdanımı gösterdim onda bile zar zor ikna ettim. hep bu tarz şeylerle karşılaşıyorum hatta birini makaraya aldım ne dersem diyim inanmadı sonra olsun farketmezlere getirdi lafı annesi zar zor ikna etti oğlunu. giderken benle eve geliyordu shshsh sonra arkadaşlıklar da da sorun çıkıyor arkadaşlarinin yanında kardeşi ya da çocuğu gibi duruyosun bunlar hiç eğlenceli değil hele bi de kısa boyluysan 😐 sonra birinden hoşlansan da ayrı dert seni cocuk gibi görüyor olmuyor yani karışık durumlar .. annemde minyon tipli yanyana durunca kardeş sanarsın bizi ama kadın gelmiş 40 kusur yaşına yani yaşını belli etmiyorsun yaslanmiyirsun bu güzel bişey. kötü yanı da var ablam benden kucuk durdugu için onu kardeşim kuzenim falan sanan arkadaşlarim ablama çıkma teklifi etmişti 5 yaş old duyunca şok olanlar da var yine ablan kabul ederse benim için sıkıntı değil diyenlerde. . yarama tuz bastın neyse
kizilsakal
@omuluarkadas heh aynen oyle bende biriyle konusuyordum zannediyorum kiz benden 2 yas kucuk bi baktimki benden yine buyuk :))) o yuzden buyuk gorunun makyaj buyuk gostermez ya zaten bence kizlarada yakistiramiyorum ben makyaji guzel olmuyorlar bence :))) sizler boynunuza yaslarinizi asinda da gezin hatta yaka karti yapin :)))
chen
ben de burdan sana sesleniyorum beğenemiyosan uzunlara bak. istersem beş yaşında görünürüm sanane. bıkıcım ımı bıkımıyım. bakma ulan deli midir nedir bide açıklama yapmışlar
kizilsakal
@chen sana bir sey mi dedim de be neden hemen dovecekmis gibi geldin :))) hani senin cedric in ona kiz trip at ya sen :)))
omuluarkadas
@sibel55 oh bee tek olmamak sevindirdi 😄 @kizilsakal yaka kartı mı takayım daha neler shshd
Amazingbence
kim ne derse desin minyon olmak güzeldir😏😂💃 @sibel55 @omuluarkadas
Amazingbence
@Sibel55 seni etiketleyememişim😲😅
valeyard
burdaki tüüüüüm minyon tipli kızlar da senin biraz büyük gösterin ya demeni bekliyordu zaten
Ejderya Terbiyecisi
olm zaten sen böyle bakıyorsan bakma esmer minyon candır neheheh
Sempatik-girl
@omuluarkadas zayif olanlar öylemis ama ben kilo alsamda yine minyon olmak isterim
kizilsakal
@Belli ki çok trollemişiz tamm candir eyvallahta kucuk gozukunce kendimi degisik hissediyorum be :((( bu arada kardes sana cevap vermicem ya ismin cok uzunmus :))) zor yazdim saka yapiyorum canim kardesim benim seviyorum sizlri :)))