Kumral_bocek
arkadaşım bugün bana dert yandı anlattıklarından işin icinden çıkamadım birde sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. arkadaşım bir cocukla tanışıyor, çocuk bunu sosyal medyada uzun zamandır ortak arkadaşlardan denk geliyormuş yorumlarda görüyormuş arkadaşımi .. neyse eklemiş konuşmuşlar çocuğu araştırdık iyi yorumlar aldık hakkında... bu bayramdan sonra kızla yüzyüze buluşup görüşmek istedigini söylemiş arkadaşımda kabul etmiş. her sabah günaydın dermiş hergun konuşurlarmis buraya kadar her şey tamam da; kıza soruyor hayatında biri varmi?diye kızda yok diyo .... kız soruyor çocuk ailemin bana bulduğu bir kız var kızı gördüm beğendim demiş evlilik mahiyetinde görüşmeymis güya.... tabi arkadasim birşey demiyor ama ılerleyen saatlerde arkadaşım durum paylaşıyor duruma yorum yapıyor konuşma ya çalışıyor sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?? kızı denemiş olabilir mi??

Yorumlar

amsterdamli
kendince kızı kıskandırmaya çalıştı bence. ya da şu yüzyüze görüşme kısmını hızlandırmak istemiş olabilir.ama eline yüzüne bulaştırmış gibi duruyor. sonuç olarak; #erkeklerinentrikaçevirmesiyasaklansın .
Kumral_bocek
yoo bu bayramdan sonra görüşecekler ama niye bir erkek böyle birşey yapar ki ? kız hoşlandi çocuktan çocuk öyle diyince morali bozuldu.. bu durumda ne yapsın peki? @amsterdamli
Guvenvermiyordemissin
İnsanları anlamaya çalışmayın anlayamazsınız direk bodoslama sorun daha güzel sonuçlar alırsınız ne yapmaya çalışıyorsun sen dümbük de kafayı göm ben öyle yapıyorum temizz
amsterdamli
ne istediğini bilmeyen, kararsızlık yaşayan taraf genelde kadınlardır. bir erkek ne istediğini bilir. kızla yani arkadaşınla hoşlanmasa buluşmaz zaten. ama dediğim gibi bu süreç hızlansın ya da garanti olsun,kız sonradan caymasın diye kendince böyle birşey ortaya atmış olabilir.