w4silo
uzun süredir yazmayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım şuan tek başıma yurt odasına yerleşmişken sessizliği hissetmişken bir kaç kelime tüküreyim dedim bu boş beyaz sayfaya.herşey sıradan ve rutin devam ediyor ,kitaplarım bitti yeni kitaplar almam gerektiğini fark ettim dün, bi ara korsan kitap satan bi dükkan bulmuştum oraya gitmeliyim baştan söyleyiyim 'ne korsani yİaaa' diye sitem etmeyin bana onların daha çok ihtiyacı var diyerek bu işi kendi açımdan vicdanımı böyle rahatlatarak yapıyorum.son zamanlarda biraz vücudumun yorulduğunu hissetmeye başladım iki ayda tam tamına 18 kilo verdim evet şaşırmayın 18 :) biraz yediklerimi düzelttim ve bir haber size alkolü bıraktım artık rakı içmiyorum sadece rakının olmazsa olmazı suyu tüketmeye başladım bu kadar kendimden bahsettiğim yeter bugün ki konumuz bencİllİk.en son ne zaman kendinizden başkasını düşündünüz ? ilk önce bunu okurken kendinize sormanızı istiyorum sizden... bu kadar düşünmek yeter benciliz arkadaşlar hepimiz benciliz tamam bunun dozu herkeste farklıdır ama insan olduğumuz için doğamız gereği benciliz çocukken başlamadık mı buna annemizden sömürmedik mi karşılıksız kendimizi düşünmekten başka hiç birşey yapmadığımız o çocukluk zamanlarımızı ne zaman unuttuk. İyi yada kötü ama bunu yaptık sonra birden aklımız yerine geldiği zaman başka bencillikler peşinde koşmaya başladık ilk okulda beslenme çantamıza koyduğumuz o muz bille bi bencillikti paylaşmazdık hatta genelde koyulmazdı o muz çantamıza çünkü bize öyle ögretilmişti herkesin muz alabilcek durumu olmazdı o küçük beslenme çantama sıkıştırmaya çalıştığım muzları babamın kesin bir dille olmaz götüremezsin demesini hiç unutmam ama bu düzen kaybolalı çok oldu ağaaaa şimdi tam tersi herşeyi göz önüne dökmek ve olanlar olmayanları sonuna kadar ezmesi moda oldu görmüyormuyuz sosyal medyada 60 tl'ye lahmacuncuları o ünlü 'steakhouse'culardan çıkmayan bir fotoğraf çektirmek için 2 haftalık yemek ihtiyacını o hesap kutusunun içine koyanları.düzen bozuldu mertlik hoşgörü yerini bencillik doyumsuzluğa teslim etti bizde buna bi güzel izin verdik bazı zamanlar saatlerimizi harcıyoruz o sosyal medya hesaplarına onların yaşantılarına özeniyoruz onlar gibi olmaya çalışıyoruz peki sonuç kabarik kredİ karti ekstresİ ! ama hiç bırakırmıyız hala devam ediyoruz onların ününe ün şanına şan katmaya sonuna kadar devam ediyoruz peki kazanan kim bizim sayemizde istedikleri herşeyi yapan insanlar mı yoksa onların var olması için zamanını ve parasını sonuna kadar harcayıp ay sonunu nasıl getircem diye düşünen bizler mi.diyeceğim o ki kanmayın dostlar kanmayın hayatı mükemmelleştirmek sadece sizin elinizide başkalarının hayatlarına özenerek sadece onları yaşatırsınız ama kaybeden siz olursunuz bu günlük benden bu kadar bir daha ne zaman dönerim bilmiyorum kendinize iyi davranın barişla kalin !.

Yorumlar

Hz.zeus
@w4silo insanlar hicbir zaman eskisi gibi kalmiyor/kalamiyor malesef sen bir baskasini dusunsen de o seni, senin düşündüğün kadar dusunmez. yani en azindan ben yasadiklarimdan oturu insanoglunun hicbir sey haketmedigini dusunuyorum. kimse masum kalamaz sonucta, yerler insani. e kimseyi gozunden aninda taniyamayacagina gore sadece kendine odaklanmak kaliyor. ve aklima gelmisken, baskalarini dusunerek her hareket ettgimizde, insanin icinde 2 dusunce olusur. İlki onu dusunup istedigini soyleyememek (ve bu soylemek istedigin cumle de seni yer bitirir) ikincisi soylediginde (bu da bir nevi ikiye ayrilir) icin rahatlar sen mutlu olursun veyahut acaba cok mu kirdim diye yine kendini yersin. gul gibi hümanist insani ne hale getirdiler.
Escobar55
sosyal medya konusunda çok iyi bir yere değindin işte tamda buyüzden instagram, twitter, facebook kullanmıyorum yalnızca burası ve forumlar asosyal değilim yanlış anlaşılmasın baya sosyalim hatta mahalleden çıkmam 15dakikamı alıyor herneyse sosyal medyanın amacı eski arkadaşları bulmakdan çıktı yerini eski arkadaşlara ve yenilere hava atmak oldu karı kız tavlamak oldu tamda bu yüzden o medyada bulunmuyorum çünkü çok saçma ben neden millet beni övsün diye yediğimin sıçtığımın resmini atayım banane beni bilen biliyor zaten kimse kendini kandırmasın herkesin amacı oralarda hava atmak he şimdi yok ne alaka diyecek olanlara söylüyorum madem ne alaka o halde neden hikayeme sürekli gezip gördüğünüz yerleri atıyorsunuz aldığın şeyleri atıyosunuz anlamıyorum adam arkadaşının arabasıyla müziği açmış geziyor hayır bundan bizene neyi kanıtladın arabayla gezdiğinimi benim kendi arabam var ama ben neden onu paylaşmıyorum