Ailenizin Gayriresmi Doctoru
nedir lan senin alıp veremediğin. ona vizyonsuz buna vizyonsuz. ulan ben iphone kullanıyorum. mercedes arabaya biniyorum. vizyon kullandıkların mı okuduğun bölüm mü? ne faydan var memlekete. bir proje sundun mu? senin vizyonun ne? o senin avatarına koyduğun problemleri hala çözen tıpçılar var.
seni dinliyoruz ne proje sundun türk milletine türk devletine.
bak ben sana sunayım projelerimi.
yerli üretim insülin çipleri. projeleri çizilmiş duruyor. sen kimsin birader?
İosa gelmemişmiş, 2 yıllıklarmış. ulan 2 yıllık mezun kuzenim senin gibi 4 senelik bitirenlere pepsicoda yani pepsİ,lays,ice tea gibi markaların ana markasında şeflik yapıyor. diğer 2 yıllık mezun kuzenim istanbul ulaşım aş ye program yazıyor. sen kimsin? vizyonun ne?
turevinial
kardeşim yıllarca çalışıp didinmiş tıp kazanmışsın aferin helal ama bu yavşaklık ne böyle. lisede ortam kuramadığınız vasıfsızlığınızdan belli nefes alan her canlıya da yavşamayın bi zahmet. tıp ve dişte bu tip insanları görmekten erkek babında hiç haz etmiyorum. aynı şekilde tıp okuyan kızlar aşırı samimiyetsiz ve gereksiz hava atmayın. İnsanları görünüşüne vs. yargılamak istemiyorum havaya da emir cümleleri yağdırmıyorum ama umrumuzda değilsiniz şunu bi kavrayın önce, cebinizdeki para dışındaki bahsettiğiniz size hayatınız boyunca açgözlülükten başka bir değer katmayacak lütfen bunlara dikkat edin. 2 yıllıklar bile biliyor bunları oturupta size laf anlatmayalım pilis

Yorumlar

mihrimah🤘
bu ne yaman çelişki¿
mihrimah🤘
bune yerinde bir çelişki diycektim;)
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@mihrimah arkadaş kendini überzeki addediyor.
mihrimah🤘
lakin sende onu bir yazısıyla taşlıylıyorsun. belki onun bu yanılgısının sebebi karşılaştığı kişilerin onda oluşturdugu hissiyatın algoritmasıdır.
evet bu ona herkesi aynı kefede tarma hakkını tanımaz.
keza ederi kadar değerini biçmek zor zanaattir.
mihrimah🤘
şey bide o etiketlediğin mihrimah ben değilim🙈
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@mihri_mah profiline gir ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın